Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 farklı hastalığım var. Kurum malulen emekli etmiyor beni! Ne yapabilirim?

eşkiya1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
hocam iyi günler sol gözümde görme kaybı var kronik ıtp hastasıyım (takip ve tedavilerim devam ediyor) sol ve sağ kalçama avesküler nekroz rahatsızlığımdan dolayı kortizonlu ilaçlar kullandığım için kemiklerim parçalandı bu sebepten her iki kalçama platin takıldı dalağım da alındı kronik ıtp nedeniyle buna rağmen mağlulen emkli olamadım benim araştırmalarıma göre sol göz görme kaybı kronik ıtp takip ve tedavisi devam eden %40 kalçalarım daki platin %35 dalağımın alınması  oran verilmekte 2600 sgk var malulen emekli olmam için bu oran ların toplanıyor olması gerekmezmi? yoksa tek bir hastalıktan mı ` almak gerekiyor?

SGK sadece maluliyet cetveli^ne göre malul durumda olanları malulen emekli ediyor, ama aslında bunu yaparken kanunu yok sayıyor!

Sakatlık oranı cetveli'ne göre balthazard formülü ile toplandığında % 60 ve üzeri rapor alabiliyorsanız, sgk malulen emekliğinizi reddettiğinde o karara karşı dava yoluna gitmelisiniz. Bence kazanmamanız için hiç bir neden yok. Yeter ki % 60 ve üzeri toplam raporunuz olsun.

http://www.engelliler.biz/forum/eme...lma-oranin-artmasi-ile-malulen-emeklilik.html

balthazar formulüyle toplandığında

malulen emeklilik için başvuru yapıldığında %40+%35+%20+%10 oranlar balthazar formülü ile toplandığında kaç olur?

maluliyet

arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yokmu? hastalıklarımın balthazar formülü ile hesaplandığında r oran çıkıyor izmit sgk maluliyetimi onaylamadı ne yapmalıyım?

tamam teşekkürler

Yukarıda yazdığım gibi, önce yüksek sağlık kurulu tarafından yeniden değerlendirilmesi için red kararına itiraz edeceksiniz. Eğer yine sonuç olumsuz olursa, bu sefer de dava açacaksınız...

Üst Alt