Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 Farklı iş yerinden sigortalı olmak emeklilik için ne anlam ifade eder?

d10juan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar

Ben yaklaşık 2 sene önce tanıdık bir firma ile anlaşma yapmıştım, benim sadece sigorta pirimlerimi yatırıyordu bordro felan almıyordum ve engelli olarak orda çalışıyor görünüyordum ama işe gitmiyordum. Sonrasında başka bir firmada daha iyi bir iş buldum ve eski firmamdan istifa edip yeni işime başladım.. neyse git gel 1 sene geçti, merak ettim sigorta pirm sayıma baktım, eski firmam halen sigorta pirimlerimi yatırmaya devam ediyormuş. Sizce ne yapmalıyım? çevremdekiler hiç karışma birşey olmaz, daha çabuk emekli olursun diyorlar dalgamı geçiyorlar, ciddiler mi anlamadım.. :confused:

kardeşim hiç elleme bırak yatırmaya devam etsinler. gün olarak sana bir faydası olmaz ama emekli olduğunda anlarsın maaşının yüksekliğinden

okan01'in dediği gibi prim gün sayısı açısından faydası olmaz,
Yatırılan toplam miktar emeklilik hesabında dikkate alınır ancak, sgk'nın belirlediği üst sınırı aşan miktar olursa ödenen fazla prim dikkate alınmaz ve talep edildiğinde geri iade edilir.

Üst Alt