Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 farklı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi görmek mümkün müdür?

erola

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
41
2 Farklı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Tedavi Görmek Mümkün müdür ?

farklı farklı etkinlikiler var karar veremedim ondan sordum

2 farklı toplum ruh sağlığı merkezine gidiyorum bir tanesi sorun yaptı birinden birinin kaydını sildir dedi kanunen bir engel var mı ?

TRSM faaliyetlerinden faydalanman için rapor gerekli ve aynı anda 2 rapor geçerli olmaz . Nedenleri sorarsan Dünya Sağlık Örgütü nün desteği ile kurulmuş olup her hasta için ödenek gösteriliyor .. Yediğin yemekten , bindiğin servisten , gidilen kültürel faaliyetlerden ve hobiler de kullanılan malzemeler için ödenek veriliyor.

TRSM için 2 hastane aynı anda hizmet veremez . Aldığın rapor yıllık süreli olup bitiş tarihini bekleyeceksin ya da son aldığın raporun bağlı olduğu merkeze devam edeceksin . Hem orası hem burası giderim hizmet alırım mümkün değil .

Devlet hastanesinde hekim onayı ile 1 yıl süre ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmetlerinden faydalanması uygundur yazan ve doktor imzası olan rapordur . Bu rapor TRSM de mevcut takip dosyan da bulunur .

ben şuan iki ayrı TRSMdeyim birini sildircem cevabınız için teşekkürler bana rapordan söz etmediler

@-DORLİON-
ben 2. TRSM'YE kayıt olurken engel var mı diye sordum ama olabilirsin dediler yinede daha az memnun olduğum yeri sildireceğim

erola Tedavi amacı kişinin evden çıkıp sosyal hayata adapte olması ve el becerilerinin geliştirilmesidir . Sevdiğin anlaştığın gruplar ve faaliyetleri daha nitelikli olanı seçmek en doğru karardır . :)

-DORLİON- cevap için teşekkürler ilk gittiğim yerde ufak bir sorun çıktı biriyle karşılaşırım diye korkuyorum ekpss kursu var ama 2. gittim yerde daha fazla etkinlik var ve arkadaşım var onun için 2. yi seçeceğim neyse sizin zamanınızı almayayım :)

Evinin bulunduğu ilçedeki TRSM ye gitmelisin.

perseküsyon ikiside güzel ama daha güzel olana gideceğim bulunduğum ilçeye bağlı olan zaten

erola

İstanbul'daysan ve şizofrensen çeşitli dernekler de var.

Üst Alt