Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 gün önce işe giderken evimin az ilerisinde gaspa uğradım

@dilek_

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
evt arkadaşlar...
2 gün önce işe giderken evimin az ilersinde silahlı gaspa uğradım.
öğleye kadar polis te öleyazdım..
çalinan çantamda kimliğim, maaş kartım, kredi kartlarım,yeni aldiğim 3G li telefonum,150 liralık nakit param,EGO otobüs serbest kartım(özürlü kimlik),engelli raporum gasp edildi..
poliste öğrendim çalintıymiş kullandıkları araç geçerken benide çarpmişlar :(
kaçarken aracı üzerime sürdüler bide
plakayı alamadım :(
allahtan işe gidenler vardı az ilerde onlar almiş plakasını ben gaspçiyla boğuşurken..
kartlarımı iptal ettirdim imei no sunu verdim telin,kimliğimi çıkarttırmak için nüfus müd.lüğüne gittiğimde bana sacmasapan sorular sordular..
dedlerinin adı,teyzenin adı,basbakanımız kim falan filan yani..
ne yani işitme engelliysek geri zekalımıyız okadar.
ben kısmen işitme engelliyim yaa nese çıkarttırdım kimliği..
sıra EGO kartına geldi ego müd.lüğüne gittim...
evrak verdim gaspa uğradığima özürlü kimliğimi çaldırdığima dair..
kart için 120 lira istediler,kartınızı 1 hafta sonra alabilirsiniz dediler.
bu nedemek yani ilk kez özürlü kartı aldığımda benden tek kurş istememişlerdi şimdi ne anlamı var ben keyfimdenmi çaldırdım kartı yaa :(
bırakın yaa tam 750 liralık maddi zararım var..
nese ben Allaha şükrediyorm canımdan olmadığım için..
beni de bu zor durumda bırakanları Allah a havale ediyorm...
[FONT=Arial]
[/FONT]

Geçmiş olsun üzücü bir durum :(
Araç rengi KIRMIZI mıydı ?

Arka kelebek camı kırılmış kırmızı renkli bir araç görmüştüm terkedilmiş Ankara / Etimesgut otoban çıkışında lambalarda bırakıp gidilmiş...

gönülyarası;

bordo renkli doğan di..
akdereden çalintıymiş..
sabah vakti alacakaranlık tı dikkat edemedim ama görenler kırmızı diyor...

Kırmızı Broadway dı arka kelebek camı kırık terkedilmişti yol kenarında evet sabah 07:30 civarı görmüştüm...

geçmiş olsun. Size birşey olmamış ya önemli olan o

geçmiş olsun canınıza bir şey gelmemiş önemli olan o. sonuçta maddi olan her şey karşılanır.

kaybolan kimlik sahipleri,nüfusta yeni kimlik çıkarttıklarında mecburen bilgi sorgulaması yapılır.yapılmaması durumunda,başka biri de sizin adınıza rahatlıkla kimlik çıkartabilir.yani bu sadece size özel değil.nüfus cüzdanlarını kaybeden tüm müşterilere ,akrabaları ile ilgili sorular sorulur.gerçekten o kişinin kimlik çıkarttığını anlamak için.

Geçmiş olsun önemli olan canınıza sağlığınıza birşey olmasın.

caydırıcı ceza olmadığı için meslek haline gelmiş.her gaspçı ve hırsızın onlarca sabıkası var.

Çok geçmiş olsun kardeşim.
varolan yasalar yetmiyor maalesef ...
gasp terörü sonucu kaç kişi canından oldu.
Bana soracak olursanız idam geri gelmeli!!!!

Çok çok geçmiş olsun ...

Sizin de dediğiniz gelen mal a gelsin .. Aslolan canınızın sağ olması ..

O Şerefsizler de İNŞALLAH yakalanırlar ve gereken cezayı alırlar ..

Birincisi çok çok geçmiş olsun.Şunu unutmayın;Her şerde bir Hayır,her Hayırda bir şer vardır...Ego'nun yaptığına gelince;Maalesef bu doğru,ilk aldığınız zaman zaten söylemişlerdir "aman kaybetmeyin 120tl ödemesi var" diye (yani bana söylemişlerdi) ama Ego'nun huyu bu...Türkiye'nin her yerinde %40 engelli kartı olanlara bile "ücretsiz" olan toplu taşıma kartları maalesef ego'da ölçümlendirilmiş.Neymiş efendim özür oranı %40'dan %59a kadar olanlar indirimli,%60 ve üzeri olanlar ücretsiz!Ben İstanbul'a gittiğimde bırakın İstanbul Belediye'sinin verdiği "Beyaz Kartı" (ücretsiz seyehat kartı) engelli kimliğimi göstererek bütün toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyehat ettim.Başkan Gökçek bu (Anlayana)...Nüfus idaresinin yaptığı saçmalığı da anlamış değilim! Turkuaz06 arkadaş -> Benimde hastanede çantam çalınmıştı ama nüfus idaresi bana böyle saçma sapan sorular hiç sormadı ! Bence tamamen saçmalık başka bişey değil...Sevgili Dilek;Yüce Rabbim her şeyi görüyor merak etme sen.Evet biliyorum çok acı bir olay,bende aynısı yaşadığım için ne hissettiğini çok iyi biliyorum -ki ben sadece odadan çaldırdım- sen daha kötü durumdasın.Allah onların cezalarını ve sana da o kaybettiğin şeyleri bir şekilde geri verir hiç merak etme sen.Bende Ankara'dayım,yapabileceğim bir şey olursa haber ver seve seve yardım ederim.Tekrar geçmiş olsun

Bu tarz adamlar idam edilseler gözümü bile kirpmadan alkiş tutarim.

çok geçmiş olsun neyseki size bişey olmamış.

Çok geçmiş olsun. Böyle şeyleri duyunca hırsızlık için ağır cezalar verilmesini istiyorum. Umarım yakalanırlar. Hoş yakalansalar da paçayı kurtarıyorlar bir şekilde. Nüfus müdürlüğündeki memurlar o soruları sormak zorundalar çünkü sahte kimlik çıkarmaya çalışan çok oluyor. Gerçekten o kişi olup olmadığınızı anlamak için herkese soruyorlar. Sistemde fotoğrafınız yok çünkü. Engelinizle alakası yok üzülmeyin.

Üst Alt