Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 gün sigortamın olması 2022 maaşımın kesilmesine neden olur mu? Ceza verilir mi?

tamer26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar ben uzun zamandır 2022 maşı alan yüzde 80 raporu olan bir şizofren hastasıyım haziran ayında sadece 2 günlügne bi işi girdim ama yapamadıgımdan dolayı çıktım bu iş yeri beni 2 günlük sigorta göstermiş yeni öğrendim maşım kesilirmi ceza alırmıyım

Şizofren hastası ninem var 60üstü yaşında. %90 rapor verirler mi? yanıt alamadım hiçbir yerden size sorayım dedim. yardımcı olur musunuz?

Ala bilir fakat şartlar uygunsa maddi durumuna bağlı eyer geliri yüksekse alamaz

Nikahı var fakat kocası başka şehirde bakmıyor kadına. ve %90 rapor alabilirsek araba almak istiyoruz. Şizofren hastalarına %90 vermezler diyorlar ama size sormak istedim

O heyete doktora bağlı zaten ağırsa durumu verirler 90

2022 maşı

İyi günler arkadaşlar ben uzun zamandır 2022 maşı alan yüzde 80 raporu olan bir şizofren hastasıyım haziran ayında sadece iki gün çalıştım çıktım bu iş yeri bana iki gün sigorta yapmış yeni öğrendim bundan dolayı ceza alırmıyım

Üst Alt