Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. hava değişimi için tekrar rdm'ye mi çıkacağım?

trn768

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Hakkari’de er olarak askerlik yapıyordum. Psikolojik sıkıntılarım nedeniyle smk bulunan hava değişimi aldım,
30 günlük hava değişimi sonunda yaşadığım şehir İzmir’de muayene oldum doktor beni musyene etmedi raporunu uzatmaya yetkim yok dedi ilaç yazdı ve birliğine teslimde tam teşekküllü bir hastaneye görünmesi uygundur yazılı rapor verdi.

Ben askerliğe dönmek istemediğimden beni çok kötü etkilediğinden 10+10 gün rapor aldım birliğimin bilgisi dahilinde.

Şuan teslim oldum ancak Hakkari’ye uçuşlar iptal olduğu için Van Ktm’ye katıldım.

Sizlere sorum şu şimdi ne olacak 2. hava değişimi için tekrar rdmye mi çıkacağım çok bilgisizim ve bu bilgisizlik beni mahvediyor.

Lütfen yardımcı olur musunuz. (hava değişimi kâğıdımda z00.4 yazıyor

@OğuzHan112 abi her konuda seni gördüm rica etsem bana da yardımcı olur musun

Bilrliğine teslim olduğunda birlik amirlerin gerekli evraklar ile tekrar hastaneye sevk edecek, muhtemel hava değişimi tekrar eder.3. gitmenizde askerliğe elverişli değildir raporu verilecektir.

Sivilde gittiğin hastanede sağlık kurulu yokmu? Bazı hastaneler de heyet olmuyor..

@trn768,

@OğuzHan112, sivilde gittiğim hastanede sağlık kurulu vardı ben tam öğlen yemeğine 10 dakika kala girmiştim düşünceme göre doktor pek ciddiyr almadı takmadı beni bu yüzden uğraşıyorum çünkü şikayetimi vs. dinlemedi direkt ilaç yazdı

Ama biraz da hata sizin,öğlen arası hekimlerin en stresli olduğu zamandır, biran önce hastaları bitirip molaya çıkayım isterler.

Sabah erken gitmiş olsaydınız belki heyete sevk ederdi,sağlık kurulu olan bir hastanede benim hava değişimi verme, veya muaf tutma yetkim yok demesi biraz ilginç.

Sizi asistan hekim mi gördü?

@trn768,

@OğuzHan112, Ben acele etmeme taraftarıyım artık suan Van’dan Hakkari’ye faaliyet bekliyorum. Asıl korkum şu olmaya başladı “Ya 2. hava değişimini vermezse doktor” bu düşünce içimi kemiriyor.

@trn768,

Yahu vermezse vermez büyütmeyin bilader....
Zaman akıp gidiyor su yolunu bulur

@Delorean, zaman akıp gidiyor o konuda haklısın ama benim sorunum şu nişanlıma göğüs kanseri tehşisi konuldu annesini de bu sebeple kaybettik orada yanında değilken aklım parçalanıyor

@trn768,

Anne babanı kaybettin mi?ben kaybettim kanserdi tayinim çıkmadı gibi yaşanacaksa yaşayacaksın

Üst Alt