Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. hava değişimi sonrası askerlikten muafiyet verilir mi?

kaplan56

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhabalar birligimde kendime zarar vermekten hastanede yattım 1 hafta uyum bozukluğu ve cisimle kendine zarar vermekten 2 defa 20+20 hava değişimi aldım 2 gün sonra birliğime dönmem gerekiyor dönmek istemiyorum pskilolojim bozuk orayi düşünmek bile istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen

Kendine zarar vermeyle her şey yoluna giriyor mu?

Dönmek istemiyor olman çözüm değil,hava değişimi bitiminde birliğine dönmen gerekir..aksi halde sıkıntıyı sen çekersin.

20+20 gün hava değişimi almışsın, birliğine döndüğünde tekrar hastaneye sevk edeceklerdir. Büyük olasılıkla bu seferki hastane sevkinizde elverişli değildir raporu verilecektir.

@kaplan56,

@OğuzHan112,

Rdm ci asteğmen çok diretiyor ben kimseye çürük vermem diyor doktor verirse birşey diyemem diyor ama doktor da astegmenin dediğine bakıyor hal böyle olunca işler daha da zora gidiyor ne yapacağımı bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum artık

Üst Alt