Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. hava değişiminden döndüm. Muaf olmak için ne yapmalıyım?

codrex

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamın aleyküm askerim psikolojik sorunlarimdan dolayı 1 ay hava degisimi aldım hava değişimi bitiminde birligime teslim oldum tekrar hastaneye sevk edilerek 2.hava değişimini aldım askerlik yapacak seviyede değilim ikinci hava değişimi de bitti şuanda birliğimdeyim bölük komutanım benle alay ediyor eksik evrak ile hastaneye gönderiyor doktor karar veremiyor askerlik yapacak durumda değilim bana yardım edin lütfen ne yapmam gerekiyor birliğimdeyim kafayı yemek üzereyim.

Seni süründürüp muaf etmeye çalışıyorlar ya da bastırmaya çalışıyorlar. Ne yapmaya çalıştıklarını anlıyorum.

Niyetini açıkça bildir hastalığını açıkça söyle aynı durumu bende yaşadım sürekli eksik evrakla yollanıyordum ertesi gün evraklar hazırlanıyordu yine gidiyordum el verisli yönünde görüş bildirdikleri için muaf etmediler rol yaptığımızı düşündükleri için sonra bölük komutanına çıkıp anlattım ikinci hava değişiminden döndükten sonra dedim benim hasta olmadığımı rol yaptığımı düşünüyorsunuz ama 2016 dan beri kullandığım ilaçların reçetesini bile getire bilirim buda böyle bir hastalık işte bende böyle olmak istemez herkes gibi yapmak isterdim ama yapamıyorum yardımcı olun dedim merak etme evraklarını hazırlayıp gondericez madem hastasınız hiç gelmeyin zoru görüncemi aklınız başınıza geliyor dedi biraz çekişti söylendi ertesi gün evraklarımi almam için odasına çağırdı zarfları verdi tüm amir görüşleri olumsuz yazıldı yarın sevke çıkacaksın dedi ertesi gün dediği gibi gittim doktor direkt evraklara bakınca devam etmek istiyormusun dedi yapamıyorum dedim ayırıyoruz seni dedi evrakları imzaladı mühürledi kurula götür 2 gibi karar çıkar alırsın evraklarını dedi on muayene de verdi kararı kurul sadece hekimin kararını onayladı kurula sen bile çıkmıyorsun evrakların çıkıyor sonra karar veriliyor evraklarını almak için çağırılıyorsun kasma kendini iyi düşün iyi olsun dediğim gibi yap komutanına durumunu doğru bir üslupla anlatırsan vicdani var bu insanlarında taş kalpli değil seni anlıyorlar

Üst Alt