Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 kere hava değişimi aldım. Askerlik durumum ne olur?

Cengizbkr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler bana yardımcı olurmusunz edirnede askerlik yapıyorum 2 kere hava degişimi aldım piskiyatriden bu ayın 26sına heyete giricem çürük alabilir miyim bölük astsubayı kagıda askerlik yapamaz yazmış doktorda sordu askerlik yapamaz mısın die bende hayır dedim piskolojim çok bozuk hiç iyi degilim yardım edin bana lütfeenn sonuç ne olur bilen biri yardımcı olsun

Üçüncü hava değişimini alırsan çürük raporu verirler. Benim de başıma geldi.

Ben smk askerim 2 ay hava değişimi aldım ve sonra psikiyatri ile görüştüm bana yapamazsın dedi kurula gittim bana denilen e devletten takip edeceksin denildi ne oldu muaf mı oldum hava değişimi pzt bitiyor gidecek miyim lütfen cevap

askerden elverişsiz raporu aldım e devlet 06 11 2021 kadar ilişiği yok diyor ne anlama geliyor. Onaylanmama durum var mı lütfen cevap verin

xurta_77

Muaf olmuşsunuz, 3 ,4 aya raporunuz size ulaşır.

Emin olmak veya içinizin rahat olaması için bağlı olduğun askerlik şubesine gidip bilgi alın,

bugun sistemden muaf olduğum gozuktü rapor askerlik subesine mi gönderiliyor ve ben mi gidip alacam
OğuzHan112;2522088

katı rapor askerlık subesinde mi kalır ben gidip alır mıyım adrese gitmeden

Son düzenleme:
xurta_77 kardeşim elverişli değildir raporu aldıktan sonra ne kadar sürede muaf oldun bende gözden aldım geçen hafta ne kadar sürede sisteme düşüyor muaf diye bana ön rapor verdiler hastaneden onu teslim etcem şubeye sonra sürec nasıl işliyor anlatabilirmisin rica etsem dosyamı onlar şubeye göndrecekmiş

Üst Alt