Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 kez beyin ameliyatı oldum. Engelli raporu alabilir miyim?

Kemal3535

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler dilerim arkadaşlar kusuruma bakmayın çok iyi bilmiyorum bu form olaylarını yanlışım olursa şimdiden özür dilerim benim bir sorum var 2 defa beyin ameliyatı oldum 1. beyin kanaması geçirdim sol tarafım felç oldu zamanla düzeldi fakat aksaklıklar kaldı yanları çok iyi göremiyorum sağa sola çarpıyorum insanlara çarpıyorum yolda yürürken baş ağrısı olduğunda denge kaybı yaşıyorum çok soğuklarda ve çok sıcaklarda yine denge kaybım oluyor 2. beyin ameliyatım tam olarak kanama olan kısım temizlenmediği için yapıldı bunları göz önüne alırsak engelli raporu alabilirmiyim ve yüzdesi ne olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkeze kolay gelsin .

bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası kalıcı hasar olması gerekiyormuş puan alabılmek için.Öncedende soylediğim gibi sizde tansiyon ve şeker kontrollerinizi yaptırın,genelde beyin kanamaları bu dediğim hastalıklardan oturu olurmuş çünki.birde psikiyatriyede görünün puan yükseltmek için.bende 2013 yılında beyın kanaması geçirdim sonrasında diğer tarafıma aneverizmalar sebebiyle 4 stend takıldı,akabınde şeker tansiyon başladı,mide ilaçları kullanmaya başladık,sonrasında kanser olduk buna rağmen beyin bölümünden puan alamadık malesef.umarım siz alırsınız puan.Geçmiş olsun.

Kemal3535...hocam herşeyden önce çok geçmiş olsun....bende 1.5 sene önce beyin sapı kanaması geçirdim ve şu an anlattığın herşeyi kısmen de olsa yaşıyorum yanları rahat görememe denge bozuklukları kafamı sağa sola çeviremiyorum hemen başım dönüyor vs.., ve bende noröpati de mevcut bunlara ilaven....ve bu hastalıkdan hastane de yüzde 70 aldım ankara yüzde 57 e düşürdü ve 1 ekim itibari ile de erken emekliyim...umarım sende istediğin sonuçları alırsın hem tedavi hem rapor emeklilik vs olarak..

çok teşekkür ederim aydınlattığın için allah şifa versin hepimize sağol

Yine geldi bir rapor yenileme günü daha, cuma günü heyete gireceğim, daha önce süreli raporumu yeniliyorum(engelli kadrosunda çalıştığım için işyeri güncel rapor şart diyor) bu yılın başında beyin pili ameliyatı oldum, ilk başlarda bir faydası vardı fakat şuan ameliyat öncesinden dahada kötü durumum, benim bu yeni raporumda ameliyat olduğum için yüzde 40 altına düşer mi? 40üstü olursa raporumda yine süre sınırı olurmu,,tecrübesi olanlar lütfen bugün cevap yazarsanız sevinirim..

BU ARADA TEŞHİSİM 2019 A KADAR TREMORDU,,MARMARA ÜNİV. HASTALIĞIMIN DİSTONİ MYKLONİ OLDUĞUNU TEŞHİS ETTİ.

Üst Alt