Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 kez hava değişimi aldım ve MMPI kişilik testi istendi. Sonuç ne olur?

Hasan2841

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yunusemre1

Bende 2 ayı aldım ve bügün bitiyor. Birliğe gidecem sonra rdm çıkıcam. Komutanlardan yana benim sorunum yok. Hır gür yapmıyorum. Ailevi sorunlaırm var benim ailemin yanında olmam laızm inşallh cok fazla sürmez çürüğü verirler yoksa sıyırıcam orada

OturanBoğa

Sa abi banada yardımcı olurmusun suan 2.hava d. Bitiyor bügün 2 oldu yani çürük kesin almam laızm ailemin yanında olmam lazım 3. Hava d. Verirler yoksa çürükmü olur abi.

Allah için yardımcı olun mmpı teste pazertsi gireceğim. Ve benim sorunum ailevi sorun cocogum rahsız hanımla ayrılma sürecindeyim. Benım aklımda sorun yok ne eşcinselim nede bağımlı sadece coxogum yanında olup onun gelimini ve hayatı için çalışmam laızm 3 hava değişimi verildi bu arada nolur cok dardayım :/

Sa arkadaşlar ben 2 ay hava d. Kullandım 3. Alırken birde pazartesiye mmpı testi verdiler. Bu testi nasıl yapmalıyım. Benım sorunum ailevi eşimle ayrılma sürecindeyim. Cocogum var 3 yaşında ve epilepsi ilaçları falan çok pahalı ve sahip çıkanımız yok. Şuan arkaşımın eşi bakıyor. Ama suan evdeyim kızımda yanımda pazartesi o teste gireceğim. Ne yapmam gerekiyor allh rızası için yardımcı olun lütven :/

Birşey yapmayacaksın gireceksin 550 soruyu cevaplayacaksın.

Bu test senin karakterini ortaya çıkarır kesin bir yargı içermez..

Kardeşim gerçekten zor haldeyim allh kimsenin başına vermesin böyle bir durum bu benim çürük alma gibi durumumu etkilermi :/

Salim G.

Hasan2841

2 kez hava değişiminin ardından muafiyet verilmemesi çok çok çok istisnadır. Bence muafiyet verilecektir

Üst Alt