Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 Mayıs Atletizim Şenliklerine katılalım

alperen

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Merhana Arkadaşlar,

2 Mayıs Atletizm Şenliklerinde, engelli sporcularıda aralarında göremek istiyen arkadaşlarım. Müracat olması halinde şenliklerde engelli sporcular içinde yarışma düzenlemek itediklerini belirtiler.

Ankarada, Atlezim alanında kendini göstermek istiyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler.

Sağlıklı günler dilerim.

engellilerin çeşitli sporlarla ilgilenmesi güzel olduğu gibi alperen e teşekkür ederiz

Alperen 2 mayıs daki organisazyon hakkında bilgi verirsen sevinirim. Yani bu organisazyon tüm sporculara mı yoksa sadece engelli arkadaşlara mı açık. Zira ben trafik kazasından önce, lise yıllarında şampiyonluklarım ve Türkiye Rekoru sahibi bir atlettim. Organisazyona sporcu olarak katılmasam bile izlemek hoşuma gidecektir.

Merhaba Sehay,

Şenlikler herkeze açık, öğleden önce ilkokulllardan gelecek öğrencilerin katılımıyla yarışmalar yapılacak ve öğleden sonrada ağaç dikimi yapılacakmış.

Katılımınız arkadaşlarımızı sevindirecektir.

Yer: Ankara 19 Mayıs Stadı Yanı, Naili Moran Atletizim Tesisleri

Yıllarca spor yaptıgım yer. Mutlaka ugrayacagım

Üst Alt