Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. öğretim olarak üniversite kazananlar harç öder mi?
Valla normal 2. öğretimler harç ödüyor. Engellilerde engel raporuyla orantılı bir şekilde indirim yapılıyo o şekilde ödüyo ama diğerlerine göre daha uygun oluyo diye biliyorum. Zaten daha bilgili kişiler fikir verirler size forumda. Ama harç ödediklerini biliyorum.
Kardeşim üniversite yönetmeliklerine göre değişme gösterebiliyor... Bende Süleyman Demirel Üniversitesinde okuyorum 2. Öğretimim. 480 TL harç parası normal 2. Öğretim öğrenciler öderken, tam %50 engelim var ve 240 TL Harç parası yatırıyorum. Fakültenin öğrenci işlerinden daha detaylı bilgi alabilirsin.
Aynı soruyu soracaktım bende iyi olmuş PAmukkale Üniversitesine yerleştim bende 2. öğretim olarak 480 tl harç ücreti görünüyor bu ne saçmalıktır! birinci öğretimi bilerek seçmedik ve onlarda harç ücreti yok engel oranım %52 acaba indirim sözkonusu mu bilen arkadaşlar var mı ?
Kardeşim %52 oranında harç indirimi alman lazım... Kazandığın bölümün bulunduğu fakültedeki öğrenci işlerinin numarası, üniversitenin web sitesinde vardır. Oradan öğrenci işlerini ara ve detaylı bilgi al... Ama 480 tl nin %52si kadar ödemeyeceksin. (süleyman demirel üniversitesinde bu şekilde)