Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. rahatsızlık ortaya çıkınca engelli raporunu yenilemek mi gerek?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
bi engel varken bi rahatsızlık nedeniyle ikinci bi engelin olduğunu öğrenirsek yenidenmi rapor çıkarmamız gerekir yüzde 42 raporum var

Ever.
Tekrar heyete girmeniz gerekiyor...

Raporunuz zaten %42 imiş neden tekrar rapor alacaksınız ya düşerse

@activisiony Faydalanmak istediğiniz bir hak var mı rapor oranı yükseldiğinde? Neden ekletmek istiyorsunuz? Elinizdeki raporun yılı kaç, hangi rahatsızlıklardan aldınız ve yeni rahatsızlığınızın çeşidi nedir?

raporunuz süreli ise o risk alınabilir ama süresiz ise bence değmez...ama tabii ki siz bilirsiniz gene de ,ben olsam süresiz ise hiç yeni rapor işine bulaşmam..

2014 te aldım yüzde 42 bipolar teşhisi konuldu şimdi tekrar heyete girmemmi gerekiyo

O kadar yazdım çizdim ama beni yönlendiren olmadı. En azından ben sizi yönlendireyim de zaman kaybınız olmasın. İlk başta rapora herhangi bir hastalık eklenme diye bir şey yok. Yeniden sağlık kuruluna gireceksiniz ama öyle hastaneden randevu alıp sağlık kuruluna giremiyorsunuz. Bu şekilde yani benim gibi yaparsanız çok zaman kaybınız olur. Boşuna beklemiş olursunuz. Elinizdeki raporla birlikte bağlı bulunduğunuz ilçe sağlık müdürlüğüne gidiyorsunuz. Raporunuza itiraz etmek istediğinizi söylüyorsunuz ve dilekçe dolduruyorsunuz. Sonra beklemeye başlıyorsunuz. Onlardan gelen mesajda, hangi hastaneden randevu almanız gerektiği yazıyor olacak. Belirttikleri hastaneden randevu alıyorsunuz ve orada kurula giriyorsunuz. Ondan sonrası da zaten bildiğimiz süreç. Beni kimse yönlendirmedi ve 1 ay kaybım oldu. Ben yandım siz yanmayın.

Oranın düşecekse girme, artacaksa gir

Şahsi fikrim :Eğer artış bir işinize yarayacak ise yenileyin.

Yani %42 yrine %59 alacaksanız yine hiç bir değişiklik olmayacak şartlarınızda.

Üst Alt