Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 senedir şizofreni ilaçları kullanıyorum. Hastalığım tam olarak ne olabilir?

Tarzan45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 senedir şizofren ilaçları kullanıyorum.largactil seroguel cybalta remeron..orta depresif depresyon yazıyor..ben ne hastasıyım

Tarzan45

kullandığınız ilaçların dozlarıda önemlidir hekimin koyduğu teşhisi çözmede
çünkü ilaç vardır düşük dozu depresyon tedavisinde kullanılan bir antidepresan olur
aynı ilacın yüksek dozları bir antipiskotik olur ve şizofreni tedavisinde kullanılır.

Şizofreni ilacı kullanmanız şizofreni olduğunuz anlamına gelmez. Psikiyatride her ilaç diğer hastalıklarda da kullanılabilir. Ağır depresyon durumlarında şizofreniler için üretilmiş antipsikotikler kullanılabilir. Yeme bozukluğunda depresyon ilacı kullanılabilir. Kafa ağrısında depresyon ilacı kullanılabilir. Cymbalta kaç mg kullandınız, öz güven verip, dikkati artırdı mı?

200mg seroguel.100 mg largactil. 30 mg remeron..60 mg cymbalta.ve imovane..ilaçları içiyorum ben yine aynıyım..ruhsal sıkıntı devam ediyor

Remeron tek başına çok faydasını görmüştüm ben, depresyon için yazmıştı ilk zamanlar aşırı uyku yaptı içtikten 15 dk sonra gözlerin kendiliğinden kapanır sonrasında da daha önce kafama takılan şeyler hiç umrumda olmamaya başladı cepte beş kuruş yok borç var napacam ne edecem diye düşünüp dururken salla gitsin moduna girmiştim.

Olabilir

Nolcak benim halim hiç bi işte çalışamıyorum

Üst Alt