Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 tekerlekli sandalyem var. Dışarda kullandığım sandalyeme akü taktırabilir miyim?

deniz yıldızı1

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar nasılsınız?

benim sizlere bir sorum olacak. benim 2 tane tekerlekli sandelyem var. birini evde diğerini dışarda kullanıyorum
dışarıda kullandığım sandelyeme akü taktırabilir miyim ve nereden yaptırabilirim.

ben kayseriliyim. yardımcı olursanız sevinirim. :)

derya kardeş,
Akülerinizin kaç amper olduğuna baktırın,ona göre 2 adet akü alın.Araba elektrikçilerine yeni akülerinizi taktırabilirsiniz.
Haze marka jelli akü öneririm,5 yıl kullanırsınız.

Sanırım derya eren normal tekerlekli sandalyeden bahsediyorsnuz.Ancak buna akü taktırılacağını sanmıyorum.akülü araçlar Özel tertibatlı oluyor diye biliyorum.

bu sanırım mumkun olmaz.. olsada verimli olmaz

Bencede olmaz bende denemek istemıştim olumsuz cevap aldım.en iyisi sız akülü araç alın

normal t. sandalyeye motor oturmaz aküde.

manuel sandalyeyi istendiğinde akülü sandalyeye çevirmek için...

Sanırım aşağıdaki bağlantıda istediğiniz tarzda ürünleri görebilirsiniz...
Das Zuggerät für Rollstuhlfahrer: swisstrac.ch
Firma bir İsviçre firması, geçen sene bir fuarda kendileri ile tanışmıştık, firma sahibi de engelli ve dolayısıyla pratik kullanıma göre geliştirilmiş ürünler...
Ürünler, istendiğinde kolay bir şekilde manuel sandalyeye adapte ediliyor, istendiğinde ayrılabiliyor...
Tabii bir İsviçre firmasının imalatı olduğu için fiyatlar uçuktu, 4-5bin Euro'luk satış fiyatından bahsediyorlardı...
Benzer ürünleri firmamız bünyesinde geliştirmeye çalışıyoruz...
Yerli imalat başlayana kadar belki Uzakdoğu muadilleri araştırılabilir, fiyat açısından, tabii parça/servis sorunu da göz önünde bulundurularak..
www.lamira-easylife.com

sertel bey gerçekdden çok ilginç, bir o kadar işlevsel ve basit yapıda bir şey gerçekden... paylaşım için teşekkürler...

tekerlekli sandalye icin akü

selam, ben burada cok yeniyim, kardesimin yeni kaza gecirdi. Bilgilenmek ve ona zardimci olabilmek icin buradayim. Simdiye kadar hepinizin bilgi ve fikirlerinden cok faydalandim. Cevabim tam olarak senin isine zararmi bilemiyorum ama sanirim normal tekerlikli sandalyen var ve bunu akülüye cevirmek istiyorsun, bu haftasonu Berlinde bir fuarda gördüm, adi E-motion. Bu linke tiklarsan filmini izleyebilirsin. sandalyenin tekelerkleri degistiriliyor ve akülü oluyor. Ben bizat denedin cok kolay. pas parmagimla tekerlege cok hafif dokundum haraket etti ve fren yapmasi da cok kolay. Hatta ellerinin tam olarak kullanamayan tetraplejik bir genc kullaniyordu ve cok memnundu

e - motion Restkraftantrieb

Film abspielen yazan ok a basarsan film olarak izleyebilirsin.

fiyati markasina göre degisiyor ama yine de 2-4 bin Euro civarindaymis. umarim senin icin bir fikir olabilirmistir.

Sandalyenizin marka ve modeli nedir? Mümkünse çeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflarını eklermisiniz bu durumda size daha kolay yardımcı olabiliriz.

bence olur da hatta süperde olur lakin işinin ehli birini bulmanız gerek hatta size çok bir rakam çıkartmaması lazım ama bu iki özelliklere sahip insanı bulmak da zor bulsanda cüzi bir rakama yaptırman çok çok zor en iyisi internetten ikinci el bir akülü sandalye almak daha mantıklı

Kabaca gerekenler : 1 adet joystick, 2 adet motor ve şanzuman, 2 adet akü, akü için tabla yada sepet, 2 adet arka teker ( şanzumana adapte olabilmesi için ) ve kablolama.

Üst Alt