Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. tercihler sonucu atananlar ne kadar maaş alıyor?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
2. tercihler sonucu atananlar ne kadar maaş alıyor?
meb hizmetli ye atananlar ne kadar maaş alıyor?

Bir cocuk bir calismayan es 2140 meb hizmetli

ben 2. tercihte atandım meb hizmetli ve bekarım ama ilk maaşta çift maaş verdiler 3485 tl bnm maaşım bunun yarısı mı 1742( GameOwer?
)

Kac gun calisip o maasi aldin ayin kacinda basladin ne mezunusun yazarmisin sorunu cevapliycam

Bekar memur meb maaşı hakkında net bilgisi olan var mı??herkes bir şey yazmış fakat son durum nedir acaba?

Arkadaslar tahsilinizi ve bekar evli ve cocuk sayisini yazin yardimci olayim ve memur ve hizmetli ayrimi yapin

Bekarim lise mezunu olarak 19 haziranda MEB hizmetli olarak başladım¿

@hasanulusoy İlk işe girdiğiniz tarihten 15 Temmuz'a kadar geçen süre için ve Temmuz 15'ten Ağustos 15'e kadar olan süreyide aldığınız için o miktarda aldınız. Evli değilseniz çocuğunuz yoksa vergi indiriminiz yoksa maaşınız 1926 TL' dir.

lisans mezunu bekar düz memur, temmuz zammıyla birlikte 2076 tl. vergi indirimi dahil olursa bi miktar daha artış olabilir.

tam anlayamadım biraz daha açarmısınız lütfen ağustos 15 te daha yüksek alacağım mı almayacağım mı? temmuz zammı var mı ?

Aldığınız maaşta Temmuz ayı zammı dahildir, Ağustos ayında normal maaşınızı alacaksınız, hizmetli lise mezunu bekar ve vergi indiriminiz yoksa 1926 tl normal maaşınızdır.

Ben ılk maasımı 1667 aldım 27 gunluk ve zamsız olarak mantık o sekılde degıl ıkıye bolunce cıkmıyo maas kac gun calıstıysan ona gore cıkıyor okulda calısıyorsanız mutemet mudur yardımcısıdır ondan daha detaylı ogrene bılırsınız.tabi birde kadro derecesı var ne kdr etkı eder bılmem ama ben teknık lıse mezunuyum 12/2 den basladım duzlıseler 13/3 den baslıyor

Evet ilk maaşlar ilk işbaşı yaptığınız günden diğer ayın 15'ine kadar olan gündür, 4. dereceye yükselene kadar dereceniz maaşınızda çok fazla etki etmez.

HSYK hizmetli olarak atandım.%80 ağır engelli engelliyim işe başlama tarihi 22 Temmuz , ağustos 15' e kadar maaş yok :D vergi indirimli ve indirimsiz ne kadar alırım sizce? Ayrı ayrı hesaplamak mümkün müdür.

lynx2696

Vergi indirimsiz 1926 tl

1. derece vergi indirimli 2000 tl
2.derece vergi indirimli 1990 tl
3. derece vergi indirimli 1950 tl

İlk maaşınız 1926 tl + 1476 tl = 3402 tl civarında alacaksınız

Değerli bilgileriniz için tesekkur ederim bende 1742 TL maaş alacagimi zannediyordum :)

Son düzenleme:
life bende mebe hizmetli lise mezunu olarak atandım evliyim eşim çalışmıyor 1 cocugum var 2206 tl görünüyor bodroda benim merak ettigim vergi indirimini sordum mutemede biz sistemden girdik dedi sistemden nasıl giriniyor ilk kez duyuyorum vergi dairesine falan başvurmadım vergi indirimim yansımışmı maaşa onu merak ettim raporum %50

maaşım dogrumu

ne mutlu sıze allah bu maaşı bızede almayı nasıp etsın ınsallah ne dıyelım varsa kısmette olcak yok kısmette yoksa yapcak bırsey yok allahın taktırı

@paranoya Arkadaşım sistemden girdik dedikleri engel oranınızdır, MEB'de HİTAP adındaki uygulamadan engel oranınız girilir o sizin vergi indiriminiz değildir, vergi indirimi için ayrıca başvurmanız gerekir. Şu andaki duruma göre çocuğunuz 72 aydan büyükse 34 tl az maaş alıyorsunuz, Vergi dairesine gidip vergi indiriminden faydalanıp faydalanmadığınızı sorabilirsiniz ancak aldığınız maaşta vergi indiriminiz yansımış görünüyor.

devran29 İnşallah kardeş Allah tüm engellilere iş nasip etsin.

Allah hepimize bu maaş tartışmalarını nasip etsin :)

Ya arkadaş hazır eline geçiyor neyi tartışıyorsun :) birde hala umut edenler var

sayın arkadaşlar sadece sesli düşündüm kusura bakmayın :D :D :D :D

Üst Alt