Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yaşında, çok ileri derecede işitme kaybı olan çocuğum için cihaz önerisi..?

pankekin_annesi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 2 yasindaki oglumun isitme kaybi oldugunu ogrendik.sag kulak 80 desibel sol kulak 100 desibel ileri ve cok ileri duzey isitme kaybi dendi.
cocuklara uygun en iyi cihazlar hangileridir

arastirmalarima gore phonak gibi geldi ogreneli 2 gun oldu neyapicagimizi bilemiyoruz olaylara duygusal olarak bakiyoruz suanda ama biran once biseyer yapmamiz gerekiyor.

isitme cihazi kullanmadan implant yapilmiyor dendi.kucuk cocklar icin implant kullanisli oluyormu kafasini surekli korumak gerekiyormus suanda cok mumkun olmayabiliyor.isitme cihaziylada duymama gibi birseyde soz konusu sanirim.

endiseli bir sekilde neyapmamiz gerektigini tam kestiremiyorum ..

pankekin_annesi

Kadıköy'de Ebru Hanımı bulun. Tel: 0216 330 5831
Aklınızdaki her şeyi sorabilirsiniz.
Mümkünse yüz yüze görüşün.
Geçmiş olsun.

pankekin_annesi
merhaba
pendikte maxtone işitme merkezinde Büşra hanımla görüşün kendisi hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biri bizleri anlıyor size her konuda yardımcı olur,hem cihaz konusunda hemde ilgi alaka konusunda aklınıza gelebilecek her şey sorabilirsiniz,

Ilgi ve alakaniz icin tesekkurler.hayir ailede isitme engeli olan kimse yok yenidogan isitme testindende gecti denmisti sonradan oldu diyebilicegimiz bir sebebide yok aslinda

Öncelikle geçmiş olsun, Oticon Sensei Super Power biraz araştırmanızı öneririm

Tesekkurler..10 gunu gecik bir suredir cihazi kullanmaya basladik yani ole buyuk bi degisim beklemiyordum tabi sesleri anlamaya anlamlandirmaya calisiyor heralde doktorumuz 1 ay sonra kontrole cagirdi..cihazdan once yuksek sesle bagirdigimizda donup bakardi smdi ismiyle seslendigimizde bakmiyor..ismini bilmedigini dusunuyorum duymadigindan oturu ama bir ses geliyor yinede bakmali diye dusunuyorum yada bircok ses duymaya basladigi icin karisikmi geliyor anlamlandiramiyor hic bilemiyorum.doktorumuz cihazi denememizi soyledi kontrole gittigimizde kendileri tarafindan denendiginde olumlu sonuc alinabilmesi icin..denemiyoruz alkis islik pat kut sesleri gibi sesleri..gundelik yasantimiza devam ediyoruz ama benmi acele ediyorum endiseleniyorum biraz

Üst Alt