Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yaşındaki çocuğum için Koklear İmplant yaptıracağız. Önerilerinizi bekliyoruz..?

nefer0555

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
mrb shukufe hanım iki yasında cocugum var implant yaptırcaz korkarak bir okadarda mecburiyetten gibi kulak arkası kullanıyor çok verim alamadık ankarada (hacettepe) de amelıyat olcaz kısmetse önerdiğiniz bir marka varmı? cihaz secme hakkımız varmı?bidaha iç parça değişmiyo yazmışsınız! ileriye yönelik ne gibi bir yanlış adım atmayalım sizce: yorumlarınızı okudum ve üzüldüm kolay degil aynı şeyleri yasamaktan korkuyoruz şimdiden cvb için teş ederim

cocugunuza ımplanttan sonra destek saglayabıleceksenız tabı bırde bunun sonradan malıyetıde var cıhaz degıstırme kablo degıstırme her gun ıcın bır pıl
ayrıca cocuga dusmesın bousmasın dıye dıkkat edebıleceksenız yaptırın bu koklear ımplant omur boyu cokca paran varsa ıyıdır
hacettepe bu konuda ıyıdır
doktor tecrubelı olmalı bırde ankara eskısehır ıstanbul ızmır gıbı yerlerdeysenız ısınız kolay olurdu bır amelıyatla olmuyor ısler esas ıs amelıyattan sonra
prof. levent sennaroglu bu konuda en ıyı doktor dıyebılırım ankarada muayenehanesıne gıdın bence ılk olarak

anladım shukufe hanım çok teş ederim cvb ve öneriniz için

İmplant ömür boyu kullanılmak üzere takılan bir cihaz.
Ancak maalesef zaman içinde çeşitli nedenlerle kulak içine takılan parça bozulabiliyor.
Tüm implant firmaları, tüm bozulmalara karşı 10 yıl garanti veriyor.
Bu garantiye, üretim hatası, darbeye bağlı kırılma, uygulama hatası hatta kulakta oluşan enfeksiyon problemleri de dahil.
Eğer bozulma garanti süresinden sonra olursa, devlet yeniden ödeme yapmayı kabul ediyor.
Bu arada, implant paketinin içinde bulunması gereken aksesuar ve yedek parçalar SUT tarafından yeniden belirlendi.
Kablo, pil, pil yuvası gibi sık kullanılan veya bozulan parçaların pakette bulunması zorunlu hale getirildi.
Ayrıca SGK yılda belli sayıda pil ve kabloyu ücretsiz olarak vermeyi kabul ediyor.
..............
Ameliyat sonrası dikkat edilmesi gerekenler, cihazın çocuğa uygun olarak doğru ayarlanması, bozulursa çabuk fark edilmesi,çocuğun eğitiminin iyi programlaması.
Anne/babanın eğitim sürecini iyi anlaması ve etkin olması gerekiyor.
Bu nedenle ameliyat sonrası odyolog desteği çok önemli.

Üst Alt