Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yaşındaki çocuğuma %13 raporla ne kadar tazminat çıkabilir?

Carym

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 2017 eylül ayında bir arkadaşımızın aracında trafik kazası yaşadık. Trafik kaza tutanaklarında karşı taraf tamamen kusurlu bulundu. Bu kazada o zaman 2 yaşında olan kızımın ayağı kırıldı ve ayağında eğrilik kaldı. Rapor çıkardık ve %13 oranında bir sıkıntı olduğu belirtildi. Eşimde ben de devlet memuruyuz. Bu durumda nasıl bir hesaplama olur ve tahminen ne kadar tazminat almamız gerekir? Yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Çünkü sigortaya evrakları gönderdik tahmini de olsa hakkımızı bilmemiz iyi olacaktır.

Kesin bir sayı söylemem yanlış olur ama yaklaşık olarak 190.000 lira civarı diyebilirim. Özelden yazarsanız yarın ofise gittiğimde gerekli bilgileride verirseniz Kaza tarihi, Doğum tarihi gibi bi kaç net Bilgi gerekli oluyor aktüerya hesabı yapmak için o bakımdan söyledim. Geçmiş olsun efendim.

Alınan miktarda hata olması

Merhaba, öncelikle daha önceki değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi çocuğum için sigortadan belli bir miktar para ödendi. Ancak 2 sorunumuz var.
-Sigorta rapor oranını düşürerek bu ödemeyi yaptı.
-Bilirkişiye hesaplatmamız sonrası hatalı ve eksik ödeme yapıldığı anlaşıldı.

Bu durumda en kısa sürede sonuç alabilmek adına ne tavsiye edersiniz? Tahkim komisyonuna gitsek en azından 2. problem çözülür mü? Avukata versek ne kadar sürer? Forumda yıllarca bekleyenler var. Ancak ben daha fazla bu mevzu ile haşır neşir olmak istemiyorum. Çünkü psikolojim bozuluyor. Unutmak istiyorum. Tekrar teşekkür ederim.

Kabaca bir hesaplama dahilinde tazminat miktarınızın 150.000-180.000 TL arası olması gerekmektedir

Üst Alt