Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl önce aldığım rapor oranının yükseldiğini düşünüyorum. Başvuru yapabilir miyim?

piredenyorganyakan

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
2 yıl önce yüzde 49 engelli raporu almıştım psikiyatrik olarak hastalığımın arttığını ilerlediğini düşünüyorum raporum sürekli ömür boyu ancak ben tekrar engelli raporu için bşvurmak istiyorum başvurabilirmiyim arkadaşlar yardımcı olacaklara teşekkür ederim

Evet başvurabilirsiniz.
Raporunuzun sürekli olduğu gerekçesiyle başvurunuz alınmak istenmezse rahatsızlığınızın ilerleme kaydettiği yönünde doktor görüşü sunabilirsiniz.

engelli raporu süresi

arkadaşlar annem 2 yıl süreli engelli raporu almıştı geçen hafta aynı hastaneden tekrar bavuru yaptı yüzde 48di nceki rapor oranı bugün yeni raporu aldı yüzde 53 bağımsız vermişler ama raporuu yine süreli vermişler üstelik iki yeni hastalık çıkmasına rağmen bel fıtığı ve görmeden yüzde 5 raporun süresi yıllık söke devlet hastanesi verdi raporu acaba üniversite hastanesine başvursaydık süresiz ömür boyu çıkarmıydı rapor ben haksızlık olduğunu düşünüyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Üst Alt