Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl önce aldığım rapora itiraz edebilir miyim?

KemalDuman

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba 1992 ssk giriş 4623 iş günüm var baypas ameliyatım kalp hastalığım hiper tansyonum var.. 2011 haziranda ameliyat oldum daha sonra 2011 ekim ayında e.ü hastanesine özürlü sağlık kuruluna rapor için müracat ettim . klas 2 den 30..klas 1. 10 .toplamda yüzde 40 olarak verilen raporum . özürlü sağlık kurulu tarafından kişinin özür oranı yüzde 37 olarak . düşürülmüş raporum süreğen diye yazılmış. raporun kullanım amacı diye yazan başlık kısmında vergi indiriminden yararlanma . belediye tarafından sağlanan hizmetlerinden yararlanma başvurusu üzerine düzenlenmiş yazısı var . müracatım kişisel başvuru üzerine . elimde bulunan bu raporun hala geçerliliği varmıdır yani geçen 2 yıla rağmen mahkeme veya itiraz gibi .yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca. 2 yıl öncesi vergi indiriminden emeklilik hakkında hiç bir bilgim yoktu. ve hala hiç bir yere müracatta etmedim rapor sonucum yüzde 37 diye bu zamana kadar ilgilenmedim

il sağlık müdürlüğüne giderek eski raporunuza itiraz edebilirsiniz.sizi tekrar başka bir hastahaneye sevk edeceklerdir.sevk edildiğiniz hastahaneden yeni raporunuzu alırsınız eğer %40 veya üzeri bir oran alabilirseniz,emekli olabilmeniz için öncelikle vergi indirimi hakkı elde etmeniz gerekiyor.vergi indiriminden faydalanabilmek için iş erbabı olmanız yani şu an bir işte çalışıyor olmanız ve %40 veya üzeri alınmış bir sağlık kurulu raporunuz olması lazım

Üst Alt