Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl önce yaptığım trafik kazasında, trafik sigortam masrafımı karşılar mıydı?

Suvarim

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2 sene önce izmirde otobanda araçta uyuyup önümdeki arabaya vurarak takla attım kaza şokuyla suçlu olduğum ıcın tutanakları olduğu gıbı ımzaladım.
Çarptığım aracın kaskosu vardı. Benım de trafık sıgortam vardı, karsıdakı aracın kaskosu karşıladı masrafları .
Ben de araç kağıt gıbı olmuştu sattım.

Bu durumda aracımın kazası ıcın trafık sıgortam masrafları karsılar mıydı, durum ne olabılırdı bılgı sahıbı arkadaşlar ???

Trafik sigortası 3. kişilerin zararlarını, kasko ise kaskolu aracın maddi zararlarını karşılar. Anladığım kadarıyla sizin aracınızın sadece trafik sigortası varmış kaskosu yokmuş. Bu durumda siz 3. kişi konumunda olmadığınız için kendi trafik sigortanıza başvuramazsınız. Ayrıca kusur sizde olmasaydı karşı aracın trafik sigortasına başvurabilirdiniz. Sonuç olarak verdiğiniz bilgilere göre yapacağınız birşey yokmuş.

Suvarim

Hata sanırım sende diyorsun kaza tespit tutanakları bu doğrultu da mı hazırlandı, hal boyleyse senin masrafları karşı tarafın kaskosu değil senin sigortan karşılaması gerekirdi.

Evet hata tamamen bende ve kaza şokuyla hiçbirşey diyemedim , diyemezdim de ve bilmediğim için sorma gereğinde bulundum. Tabi canıma gelmedi mala geldi ama canda malın yoncasıdır 30 bin liralık araba sonucta ... Hiç araştırmadımda , burda boyle bır yer olunca sorma gereksınımınde bulundum yinede verdıgınız cevaplar ıcın tesekkur edıyorum arkadaslar sağolun...

Üst Alt