Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl süreli %52 oranlı raporum haklarımı kullanmada soruna yol açar mı?

yaseminonder58

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

ben 24 yaşındayım ve raporum yeni çıktı yeni aldım.
Ortopedik ve astımdan dolayı toplamında %52 verildi rapor 2 yılda süresi var .
Merak ettiğim konu rapor yenilerken oran düşer diye korkuttular beni epeyce düşer mi oranım.
Başbakanlık kartı çıkarırsan düşüremezler dediler vs vs vs bir sürü yorum yapıldı .
Bir bankada özürlü kadrosuyla işe başlıcam raporun 2 yıl süreli olması sorun oluşturdu biraz. Acaba oranım düşer mi yenileme sırasında ? :confused:

hiçbir sorun çıkmaz. başbakanlık kartınızı çıkartınız. ayrıca 2 yıl sonra tekrardan heyete girersiniz sıkıntı olmaz. hastanenin verdiği karar katidir. çok olsa tekrardan kontrol muayenesi derler. yinede raporunuz devam eder. işe girsenizde sıkıntı olmaz

Çok teşekkür ederim gerçekten herkes bişey söylüyo çünkü bende hiçbişey bilmiyorum bu konuda öyle olunca sıkıntıya düştüm bende insan kaynaklarıda . Peki bana İETT Ücretsiz Ulaşım Kartı verdi onu nasıl kullanıcam yani normal kartlar gibi para yükleyecekmiyim? Bir de bu başbakanlık kartı ne işe yarıyor acaba ?

para yüklemiyorsunuz. itt ona yüklüyor. ayrıca zaten tüm türkiyede başbakanlık kartınızla ücretsiz. itt metrobüs. tranvay. hızlı tren deniz otobüsüne ücretsiz binersiniz. kısacası

Anladım şimdi :) Çok teşekkür ederim tekrardan bilgilendirmeniz için .:)

Üst Alt