Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl süreli %60 raporum var %75 karşı taraf suçlu. Süreç nasıl tamamlanır?

mahmut85

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlarım aylardır takip ettiğim forum a sonunda üye oldum gerçekten severek ve gerçek bilgili bi forum olduğunu fark ettim benim bi sorum olacaktı 2016 tarihinde bana ait olan araçta yolcu konumunda kaza yaptık kavşakta iş makinasının önümüze çıkması sonucu karşı taraf %75 kusurlu

işitme kaybı iki kulakta sol bacakta parçalı kırık platin var sağ omuzda platin leğen kemiğinde iki adet platin bit yıl boyunca da psikiyatri tedavisi gördüm 2 yıl süreli %60 rapor aldım devlet hastanesinden biz bu raporları sigorta şirketine gönderdik süreli olduğu için itiraz ettiler psiyatri nin vermiş olduğu raporu çıkarıp onun üzerinden hesap yapılmasını istedik şu anda taksim komisyonunda burda ki süreç ne kadardır şimdiden teşekkür ederim.

Aktüerya hesabı

İyi günler trafik kazası sonrası kalıcı hasarım var rapor aldık şirket itiraz etti adlı tipdan alın dedi oradan 52.9 rapor aldım şu an aktüerya hesaplamada bu süreç ne zaman sonuçlanır cevabınız için şimdiden teşekkürler

Üst Alt