Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl süreli %61 oranlı raporumla emeklilik..?

murat tek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba..

benım hıkayem uzun sure once tıp 2 dıabet tanısı kondu ozel hastanelerde tahlıl falan uğraştım ozurlu kımlık kartı çıkartmak ıcın yesıl yurt dev.has. basvurdum bu donem de böbreklerde proteın kaçağı tesbıt edıldı nonnefrotık proteünırı 6 ay tedaviden sonra konrolu uygundur. tıp2 dıabet (mellıtus hipertansıyon hıperlipidemi) yazılı % 35 engelli raporu verıldı .
6 ay sonra tıp2 dıabet (mellıtus hipertansıyon hıperlipidemi nonnefrotık proteünırı seyreden dıabetık nefropatı tanısıyla % 61 engelli raporu verıldı kontrol suresı 2 yıl nefropatı

soru 1: bu raporlar ne zaman suresız olacak böyle bır sey var mı
soru 2: vergı ındırımı ıcın muracat ettım rapor onaylanırsa emeklı olabılır mıyım
soru 3 : % 40 veya % 61 raporunnun emeklılık sartlarında taşıyorum ıkısı arasında maas farkı var mı
tesekkurler

Raporun kontrol muayenesi şerhi ile verilmesi tamamen kurulun tasarrufu. İsteseler kontrol süresi koymazlar! Hele ki değişmeyecek bir rahatsızlığı olan kişiye neden kontrol muayenesi koyulur anlamak mümkün değil!

Elinizdeki raporla vergi indirimine başvurabilirsiniz. Belki de Maliye sağlık kurulu vergi indirim hakkını sürekli olarak onar, kontrol muaeyenesi istemez. Bu da mümkündür.

Not: http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

İkisi arasındaki maaş farkından ziyade emeklilik süresine etkisi önemlidir:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt