Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl süreli raporla emekli oldum. Rapor sürem doluyor. Ne yapmalıyım?

asim1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
heriki ayagımda venöz yetersizligine baglı derin ven tranbozu venöz ülser var2010 yılındadefterdarlıga vergi indirimi için başvurdumhastaneye sevk ettiler göztepe egitim ve araştırma hastanesi yüzde 70 rapor verdi ankaradan yüzde 70 onaylandı sgk başvurdum emekli emekli maaşı bagladılar rapor geçerlilik süresi 2yıl 12 08 2012 rapor sürem bitiyor tekrar defterdarlıgamı başvurmam gerekiyor yoksa sgk namı yardımcı olursanız sevinirim birde raporumun ne gibi avantajları var 5301 günüm vardı
şimdiden tşkrler

Defterdarlık ile işiniz yok direk SGK ya müracaat edin ve yetkili hastaneye sevk alın tekrar yeni rapor alacaksınız..

Asım bey, raporun süreli olmasını unutun. Bunun bir önemi yok! SGK'dan emekli olurken size "şu tarihten kontrol muayenesine gelin" diye bir yazı verdiler mi? Eğerr SGK bir süre kısıtlaması yapmamışsa, kontrol muayenesi istememişse emeklilik işlemleri sırasında, şu anda hiç bir şey yapmanıza gerek yok.

ilk önce ilginize teşekkür ederim yazdıgınız cevaplara bizleri aydınlattıgınız için
herhangi bir yazılı kagıt vermediler ancak raporda 12 08 2012 yazıyor e devlet şifresiylede girdigim zamankontrol tarihim gözüküyo
sgk göztepe bölge müdürlügüne başvurumu yaptım hastaneye sevkimi aldım maaş kesilmesin diye öteleme yaptırdım kontrol tarihimi 11 12 2012 ertelediler birde bülent bey ben iyi bir pasta ustasıydım rahatsızlandım meslegimi yapamaz durumdayım
5301 ödenmiş günüm var rapor oranım yüzde yetmiş bazı arkadaşlar meslek erbabı oldugum için emekli maaşından başka ayrıca sürekli iş göremez parası almam gerektigini söylediler böyle birşey varmı varsa aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekür ederim

başvurumu yaptım teşekkür ederim

sgk göztepe bölge müdürlügüne başvurumu yaptım hastaneye sevkimi sevkimi aldım maaş kesilmesin diye raporumu 12 ay ötelettirdim ilginize teşekkür ederim

Kontrol şerhini sgk koyduğu için o tarihte kontrol muayenesi olmanız şart.

İş gücü kaybınıza neden olan durum meslek hastalığı ya da iş kazası ise, evet, emekli maaşı alırken aynı zamanda sürekli iş göremezlik geliri de alabilirsiniz. Ama meslek hastalığı ya da iş kazası değilse, bu geliri almanız mümkün değil.

merhaba asım kardeşim ben 22 senedir pastacıyım kaderimiz aynı diz kapaklardan aşağıda staz ülser var ayakta durduğum sürece yaralar sürekli tekrarlıyordu ve çalışırken dayanılmaz acılar çektim yıllarca çektim ama teşhis anlamında kimse staz ülserin var demedi bu arada kronik astım hastasıyım bu rahatsızlığı tetiklediğinide öğrendim neyse üniversite hastanesi astıma yüzde 40 her iki bacak ülserine yüzde 70 rapor verdi çarpmayla yüzde 82 ye düştü ankara yüksek sağlıl kurulu ise yüzde 64 olarak onayladı ve emekli oldum şu anda senin dediğin gibi maluliyet için istanbul süreyyapaşa meslek hastalıkları hastanesine başvurdum sonucu bekliyorum iki bacaktanda varis ameliyatı olduğum halde iyileşemedim iç varis çıktı.bu rahatsızlık meslek hastalığı gurubuna giriyor.demek istediğim çalışırken bu hale geldik.oturan boğa arkadaşımızdan allah razı olsun bu süreçte hep onun bilgileri ışığında hareket ettim.

sgk nın raporunuzun yenilenmesi gerektiği konusunda bir yazı göndereceğini düşünüyorum. çünkü bunun örneklerini biliyorum.

Üst Alt