Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıldır süren davada Adli Tıbba sevk edildim. Süreç nasıl ilerleyecek?

TEKTAS12

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar 2 yıldır devam etmekte olan tazminat davam var. Engel oranım %64 avukatım mahkemeden adli tıp a gönderilmemi talep etmiş. Bu süreç nasıl ilerleyecek bu durumu yaşayan ve sonuç alan arkadaşlar var mı ?

Adli tıp tüm kontrollerini yapacak bir oran belirleyecek ve mahkemeye gönderecek bu süre 6 ay sürüyor benimki öyle oldu
Mahkemeye gelen oranına karşı taraf itiraz etmezse bilirkişi hesaplamasina gidecek

Karşı taraf itiraz ederse eğer ne kadar sürer?

erci

karşı taraf itiraz ederse eğer tekrar kurula gireceksin . genel kuruldan rapor alacaksın buna itiraz etme hakları yok ama süreç uzar gider.

Saçma adli tıp raporu sonuçta.suç oranı kesin ise adli tıp oranı da belirlenmiş ise ne diye itiraz ediliyor ki.üç kez farklı illerde heyete girdim,yok süreli dediler,%88 sürekli aldim.bu kezde adli tıp dediler.yine böyle yüksek aldım.hani adli tıp kesindi.yoruldum bu hasta halimle 3 yıldır kosusturuyorlar.ne arıyorlar artık vermemek için.başlarına gelir inşallah bu durumum.anlarlar...

Benim adli tıp raporum 20 gün önce geldi bugünde mahkeme vardı itiraz oldu ama hakim kabul etmemiş dava 3 ay ertelendi tanık dinleme ve benim kazançların gelmesi için SGK ve işyerinden

Yalnız benim tek bu adli tıp raporum var başka yerden alınmış raporum yok belkide ondan itirazı kabul etmedi tam bilmiyorum ama

Benimde yeni geldi adli tıp raporum.Senin adli tip oranın kaç.?

erci

sistem böyle adli tıp 1. 2. 3. ihtisas kurulundan aldığın rapora karşı tarafın itiraz edip süreyi uzatma hakkı var ama adli tıp genel kurulundan aldığın rapora kimse itiraz edemez.

slm adli tıp kurumu başkanlığında dosyam açılmış. Adli tıp beni çağıracak mı yoksa dosya üzerinden mi işlem yapacak bilgisi olan var mı ? Avukat gerek görürse çağırır diyor....

TEKTAS12

aynen öyle gerek görürse çağırır yada dosya üzerinden işlem yapar.

iron.. %64 sürekli raporum var. kaza da %60 karşı taraf %40 ben suçlu görünüyorum. sen ce sonuç ne olur

benim dava 3 yıl sürdü.tahkime idildi.tahkim kurulu adli tıp raporu istedi.mahkemeye adli tıp raporu geçen ayulaşmış .bilirkişi 270 bin tl tazminat hesapladı.şimdi ödeme mi yapacaklar yoksa uzlaşmamıisteyecekler.ne olacak .süreci bilen varmı? #oturanboğa #simader #iron

TEKTAS12
arkadaşım ben doktor değilim %64 raporun eğer sende kazadan sonra zamanla iyileşme olmuş ise düşer bunun için e-mar , röntgen ve epikriz raporlarına bakarak hareket ederler. sürekli raporun %64 olması adli tıpı bağlamaz adli tıp ın vermiş olduğu rapor da sgk bağlamaz hepsi birbirinden ayrı çalışır.

erci
bilirkişi 270 bin tl demiş ve itiraz olmazsa karşı taraf bunu öderse sorun yok ama itiraz eder tekrar bilirkişi raporu da isteyebilir ve bundan sonra çıkan rakam düşerse bu sefer senin avukatın itiraz eder ve tekrar bilirkişi ücreti yatırarak hesaplamaya gider ve hakim gerekçeli kararı verdikten sonra karşı taraf Yargıtay a gidebilir yada sende gidebilirsin burada 2 yıl en az bekleme süren olur . eğer karşı taraf teminat mektubu yatırırsa Yargıtay dan sonuç gelene kadar 5 kuruş para alamazsın

Üst Alt