Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık AÖF'ye kaç puan alırsam okumaya hak kazanırım?

vatan55

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlarım merhaba. Evvela Herkese selam ederim huzurlu günler dilerim. Benim için değerli olan sizler ve daha değerli bilgilerinize ihtiyaç duydum. 30 Haziran tarihinde yapılan yeni adıyla YKS eski adıyla YGS sınavına girdim. Bu sınavdan kaç puan almam halinde 2 yıllık açıktan okumaya hak kazanırım. Birde 1998 yılı Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü mezunuyum. Buradab bana ek puan gelir mi gelirse ne kadar bir ek puan gelir teşekkür ediyorum.

https://engellibilgi.com/engelli-aof-kayit-islemleri-ve-harc-odemeleri/

Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarından mezun olacakların/olanların istedikleri takdirde, bitirdikleri programın devamı niteliğinde veya buna yakın programların uygulandığı meslek yüksekokulları ile açıköğretim önlisans programlarına [SIZE=3][FONT=Arial Black]sınavsız olarak yerleştirilme işlemleri [/FONT][/SIZE]de yine ÖSYS başvuru ve tercih işlemleri kapsamında yapılmaktadır.

Sanırım sınavsız yerleşe biliyorsun. :)

Sınavsız yazıyo ne barajı. :p Ayrıca alıntı yapma forum şeysileri kızıyo. Alman :D

cicikıs

Bilmiyordum neyse bahanesi ile kendimi denemiş oldum barajı geçebiliyormuşum demek ki. :)

Üst Alt