Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık garantisi bulunan kanal içi işitme cihazım kırıldı. Ne yapmalıyım?

Nefes_im

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1 saat önce kanal içi işitme cihazımı kulagımdan çıkarırken ortadan ıkıye ayrıldı nasıl oldu bende anlamadım bişey .. yaklasık 9 aydır işitme cihazı kullanııyorum 2 yıllık garanti belgesıde var ..benım merak ettıgım garanti karşılar mı

karşılaması lazım ayrıca bu kadar kola nasıl kıralabildi yıllarca kullanırım böle bir sorunla karşılaşmadım markası ne cihazın ?

cıhazımın markası unıtron bende anlamadım nasıl oldugunu .. bu zamana kadarda hıc yere felanda dusurmedım cıhazı :) Dun yolladm kargo ıle aldıgım yere

bilindik markalardan şaşmamak lazım yaygın servis ağı olanları tercih etmek lazım

Üst faceplatte ile kalıp birbirinden ayrıldıysa karşılar, çünkü bu bir nevi montaj hatasıdır. demek ki yapıştırıcı tutmamış, sadece lack ile mukavemet sağlanmış. Kalıp kırıldıysa karşılamaz, bu kullanıcı hatasıdır.

vallah üztüne basmadıysan evet karşılar senle alakalı olan bir şey degildir aldığın yere götür bence

Üst Alt