Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık malulen emekliyim. SGK'nın sevk ettiği hastane çalışır raporu verirse..?

KANSERİ YENER

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 yıllık malulen emekliyim. Bu ayın sonunda doluyor iki yılım. doktorum %81 ömür boyu çalışamaz raporu verdi.ama ssk bunu kabul etmedi kendi belirledigi hastaneye yolladı oradan rapor al dedi benim korkum ssk nın belirledigi hastane çalışır raporu verirse ne gibi bir işlem yapacagım........

Çalışabilir ibaresi verilmez verilsede sorun olmaz, oranınınz %60'ın altına düşürülürse emekliliğiniz iptal edilir, % 60 ve üzeri verilirse aynen devam edersiniz.

malulen emeklilim keslirse hukuki yollarım

Ben kanser hastasıyım.iki senedir malülen emekliyim.ve bu ayın sonunda iki senem doluyor.kendidoktorum yani hastanem(hacettepe)%81 ömür boyu çalışamaz raporu verdi..... Ama ssk bu hastaneyi kabul etmedi beni numuneye yönlendirdi şimdi orada muayene oluyorum fakat benim korkum muayene sonucunda rapor düşük çıkarsa ben çalışmak zorunda kalacagım çalışmaya gücüm olsa zaten şuan çalışacagım doktorumunda belirtigi gibi vucüdaki iş göremezlik oranım %81. Benim ögremek istedigim nasıl bir hukiki yola başvuracagım.......

Eğer durumunuzda bir değişiklik olmadıysa, o hastane de malulen emekliliğinize temel olan tanıyı açıkça yazarsa, bence sgk emekliliğinize dokunamaz.

BÜLENT BEY cuma günü heyete girdim heyet denirse ona.....saglık kurulundaki kontrollerimi tamamladım cuma günü saaat 1:30 da heyete gireceksin dediler gittim.... saat 2 de güvenlik dosyamı geri dışarı çıkararak medikal onkolojideki doktorun kaşesinin uzman dr oldugunu bunu saglık kurulundan bir doktor imzası olması lazım diyerek bana verdiler gittim dr. u buldum imzaladdım geldim diyene kadar heyet bitmiş..... kagıdım aldılar tmm deyip heyete girdin deyip pazartesi gel sonucunu al dediler..... benim anlamadıgım beni görmeden verilen bir rapor olcak ben heyete şikayetlerim vardı onları anlatamadan heyete girdigimi söylediler var mı böyle heyet.....sonuçtada 5 kür kamotarapi aldım vede bunun etkileri kaldı bende

BÜLENT BEY kulak %2 verdi uroloji %23 verdi onkolojide %12 verdi sonuçta bu neticeye göre heyet en minumum bana verecegi %20dir.bu sonuca göre benim doktorum vede hastanem %81 ömür boyu çalışamaz derken öbür yandan ssk nın önerdigi hastane %20 verecek benim ne yapmamı önerirsiniz........ ilginizden dolayı çok teşekkür ederim......

kanseri yener sizin son durumunuz ne oldu arkadaş hakkınızı alabildinizmi

Üst Alt