Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık mekatronik Bölümü 4 yıllık yapabilir miyim? Ücretli olma ihtimali var mı?

MacCarthy

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.

Ben Otomasyon Teknolojileri okuyorum lise bitince Üniversite olarak 2 yıllık mekatronik dalına geçmeyi dikey geçişle yani planlıyorum ama endişelerim var 2 yıllıktan birşey olmaz diyor herkes bende 4 yıllık yapmayı düşünüyorum bir sınavla sanırım 4 yıllık oluyormuş bu konuda bilgim yok yardım edermisiniz? Birde eski bölüm şefim belli bir ücret karşılığında 2 yıllıktan 4 doğrudan aynı Bölümü 4 yıllık okuyabiliyormuşuz? Bu konuda bilgisi olan var mı?

dgs ile geçiş yapıyorsun sanıyorum üst öğrenim olarak uçak mühendisliği, mekatronik ve robot mühendisliğine geçiş yapabiliyorsun. tabi bunlar öyle kolay kazanılacak bölümler değil. DGS Sınavında 80 matematik 80 türkçe soru çıkıyor bunların yarısından fazlasını yapman gerek.

Bu arada 2 yıllık mekatronik bitiren kuzenim var. maalesef boş dolanıyor etrafta. kendini geliştirme yeteneği maalesef yok. eğer sende kendini geliştirmeyeceksen okuma...

Bende boşta kalmamak için 3D Studio Max,Autocad animasyon dersleri alıyorum biliyorum kendi bölümüm boş olucak acaba bu animasyon ile ilerde iş bulabilirmiyim??

Üst Alt