Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık rapor ile ehliyetimi değiştirdim

Master

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
30
Merhaba arkadaşlar. geçen gün 2 yıl önce aldığım bir rapor ile ehliyetimi değiştirmek için ilgili trafik şubeye gittim 10 dakika da işlem tamamlandı ve 2 gün sonra kargo ile ehliyetim geldi. Bu kadar sorunsuz bir iş başardım diye gözlerim yaşardı :D

Rapor şöyleydi: Aile hekiminden sağlık raporumu aldım ve izmir gaziemir'de ilçe sağlık kurumuna gittim, doktorlar beni kontrol etti rapora kodları yazdı ve raporu aynı gün teslim almıştım. Raporun altında 2 yıl geçerlidir yazıyordu. 2018 Nisan ayında rapor geçerlilik süresini kaybedecekti. Bende dedim gideyim ehliyetimi değiştireyim, rapor boşa gitmesin.
Hayret hiç bir bürokrasiye takılmadan işimi hallettim.

Not: OF'liyim. Elden tertibatlı araç kullanıyorum.

Başvuru için;
2 adet biometrik fotoğraf
Vakıfbank veya ziraat bankasına ehliyet değiştirme harcı yatırılacak. 13+2 topma 15 TL
ve trafik şubede ilk gidişte parmak izi ile sıra numarası alınıp içeride sıran gelince işini halledeceksin.

Umarım hepiniz sorunsuz değiştirirsiniz.
İyi günler

Üst Alt