Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık süreli raporu ve özel sektörde çalışma..?

Bedriatak

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaslar benim 2 yıllık engelli sağlık kurulu raporum var suan özel sektörde engelli kadrosunda çalışmaktayım.egerki 2 yıl sonra engelli raporum % 40 altına veya bir daha sağlık kurulu raporu almazsam çalıştığım özel sektör raporumun süresi bittiği için beni işten cikarabilirmi

Özel sektör bu, belli bir kanunu kuralı yok, ister çıkarır, ister normal kadroya alır devam eder, işverene bağlı bu.

Yani diyorsunuz ki 2 yıllık rapor sürem bittiginde çalıştığım özel şirkette tekrar rapor alamazsan beni engelli kadrosunda calistiramaz mi.

İskura engelli kayitiniz oldugunuz muddetce bir sorun cikmaz iskurun sureli raporlari takip ettigini sanmiyorum ayni sekilde isyerin in.de isyeri iskur kaydiniza bakar sorun olmayacagi dusunuyorum

işllah herhangi bir sorun teşkil etmez cünkü burası türkiyeye bir bakarsın %48 sağlık kurulu raporun olur %20 düşermi düşer.ondan sonra işimden olurum.

Üst Alt