Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık süreli raporumun yenisi çıkarmak için ne yapmalıyım?

byceast

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2 yıllık basvuru sürem bitti 30 ekim de yeni basvuru yapabilirsin dediler bu 2 yıllık sürede psikoloktan oran artması için oranım bu arada39,5 ta kaldı oranlarımı alta yazıcam şimdi ben 2 yaşında gözden kaza geçirdim görmemi tamamen kaybettim ilk raporumdaki oranlar
göz %32
kulak %7
beyin %4
şimdi psikoloktan aldıgım o yardım bana %40 a tamamlar mı engelliye cıkar mıyım sizce bu sürecte neler yapmam lazım beni bilgilendirseniz sevinirim

Cevap vericek kimse yok mu burda ?? ORAN YÜKSELTMEK İÇİN YAZDIM LÜTFEN OKUYUN !!!!!!!

şimdi 2 yıl önce engelli raporu için hastaneye başvurdum %39 engelli oranında kaldım doktorlara sordum nasıl yükseltebilirim diye psikolojiye kayıt açtır %10 verirler dedi gittim yaptırdım 2 yılın son 8 ayında psikolojiden kayıt açtırdım ve 2 yıllık bitme süresinde hastaneye başvurdum 30 ekim de hastaneye gittim o gun randevu verildi doktorları tektek gezmeye gittim zaten sol göz olmamasından %32 oran verildi sol kulak için girerken doktora söyledim ufak sesleri duymuyorum ne duyarsan bas dedi bana genç bir doktor vardı karşımda duydugum seslerde bastım bana aynı seste 2 kere basma dedi ve sonra sagdan ses vererek konuştu kelimeler sordu bana söyledim sagdan sıkıntı yoktu cık dedı sevk etmek istedi ve anlaşılmadı yazdı cıktım psikolojiye girdim neyin var dedi hocam ben oran yükselmesi için sol gözden görmem yok sizde kayıt acırdım dedım saglam dedi cıktı ya kayıt acıtırdım dıyınce kayıda bakalım dedi ufak oranlı ilaç yazıldıgı ıçin ben bu ilaça puan vermem dedi akıl saglıgın bozuk değil dedi yani şuan evraklar elimde ve teslim etmedim 2 ay geçsin kaybettim diyip tekrar hastaneye basvurucam ama bunun yanı sırasında hastaneye tekrar psikolojiden randevu alıp sorucam heyete girmeden nasıl bir yol izmem lazım oranı yükseltmem için yardımcı olur musunuz

Artık bu soruya cevap verin ya yardım edin kimden ögrenicem

Sol göz tamamen görmemesinden %32 veriliyor e engel cetvelinde +10 ilave edilerek %42 cıkalırı diyor doktora sordum bana işimi mi ögretiyorsun dedi nabıcam ben +10 bana eklenir mi

Anlamıyorum ama eklenebilir herhalde

Üst Alt