Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20.000 TL altında vergi indirimli otomatik araç var mıdır?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar indirimli hali 20.000 tl altına düşecek otomatik vites 0 araç arıyorum ama maalesef bulamadım. gözden kaçırdığım marka veya model olabilir diye sizlere bir danışayım dedim. yardımlarınızı rica ederim.

Adamın bütçesi o kadar napsın.
O zaman 2.el bi otomatik araba alıcak yada bütçesini biraz artırıcak.

aile taşıycam can taşıycam diyorsa insan paranın hesabını yapmayacak bence bende 2 tane arab var 2. el olarak aldım aydan aya 1000 tl ödüyorum ama sıfıra param yetmedi ve sadece ben kullanmak zorunda oldugum için işime gelmiyor 2. el alınca biraderlerde babamda kullana biliyor istediğimi kullanma imkanım oluyor ben kapıma huyundai,renault,pegeto,citröen i koymam tavsiyede etmem 20 bin tl bütçeyle çok güzel 2. el araçlar alınır örnek 2007 ford focus otomatik dizel tavsiye ederim konfor güvenlik vs vs herşey var araçta saygılar.:D

Sen kendine fantezili bi hayat kurmuşsun onu insanlara tavsiye ediyosun.
ford focus otomatik dize bende kullandım hemde sıfır almıştım ama servisten çıkamadım.
Meğer o modelin şanjımanları sorunluymuş.
Zaten sonradan satışını ve üretimini durdurdular.
Bende kaza yapıp araba pert olunca, arabayıda elimden çıkarmış oldum.
Hem dediğin fiyata da o arabada alınmaz.
Kapıma koymam dediğin arabaları önce al kullan sonra kapıma koymam de.
Ben 3 senedir megane kullanıyorum, çok şükür bakım dışında sorun çıkarmadı.
Mercedes alıpta servisten çıkmayanlar var , bu biraz kısmet işi hele 2. el tam bir piyango.
Hem 2.el alıpta evin diğer bireyleri bu arabaları kullanıyorsa sen bunları ya engelli plakasız kullanıyosun yada kaçak kullandırıyosunuz.
Bence böyle hayal mahsulu öneriler yapmayın.
İnsanlar zaten bu konularda bilinçsizler sizlerde böyle ütopik şeylerle insanların kafasını karıştırıyosunuz.

Mami Junior;

ben fantazi mantazi kurmadım sen hayal kuruyorsun arkadaş ben tecrübemi yazdım.

o senin şanssızlıgınsa ben ne yapa bilirim ki benim arkadaşta vardı yıl başında sattı sıfır muafiyetsiz almıştı araba sadece bakımdan bakıma giriyordu şanzumanında da tek kuruşluk masraf çıkmadı ayrıca araç durduk yerde pert olmaz.

piyasayı araştırırsa üç aşşagı beş yukarı bulunur.

benim iki abimde motor teknisyeni bu saydıgım araçların hepsinin genel distiribitörlügünde çalıştı ne oldugunu ben senden daha çok iyi biliyorum demek ki.

bir kaza yaparsan ön ve arka çamurlukları şöför koltugunda bulursun.

o konuda hem fikiriz ama araç alırken servise baktırmazsan o zaman piyango olur.

arkadaşım yasayı bilmiyorsan forumda konular var otomatik vites kullanır ibareli ehliyeti olanlar 2. el araçlardaki bütün otomatik vitesli araçları kullana biliyor ve pilaka değişikligi GEREKMİYOR.

hayal mahsulü öneri yapan yok bu forumda insanlar tecrübelerini belirtmeleri hayal mahsulü ise sende bir hayal mahsulüsün.

insanların kafasını kimse karıştırmıyor burada herkez tecrübesini ve bigisini paylaşıyor herkezi kendiniz gibi ütopik sanmayın Mami Junior...

zeki günaydın;
arkadaş o paraya malesef getz gibi güvenlik özelligi düşük araçlar var ama cebinde nakit 20 bin liran varsa 5-10 bin lira kredi çekersen biraz daha iyisini alırsın bence.

cabbarehlinamus;

arkadaşa katılıyorum bnde. aldıgın aracı 5 sene satamayacaksın. 20.000 tl verip hyundai alıyorsun bana göre o parayı sokağa atıyorsun.tabi imkan meselesi olmayınca olmuyor lakin 20.000 tl de az para degil hani..

eski kasa chevrolet aveo alabilirsin

Hyundai i10 19.000 tl ye falan mal oluyor 2. El düşünürsen de siteleri takip et istemeyeceğin kadar seçenek çıkıyor yani araba çok 2. el. Tercih senin şimdiden hayırlı uğurlu olsun

anladım. bu durumda 2.el almaktan başka çarem kalmıyor o zaman. çok teşekkürler arkadaşlar.

@ümit demirci;

Güzel kardeşim bu kronik bi sorun, bunlarla ilgili yüzlerce ilgili sorun yaşayan var.
Çok iyi bildiğini söylüyosun ama araştırma yapmıyosun.
Dizeller yüksek torklu oldugu için, bu cvt leri kaldırmıyomuş, üstün zekalı ford mühendisleri bunlar düşünemişler malasef.

Google

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
Merak etme ilkinden ağzım yandıgı için, bütün interneti altına üstüne getirmiştim engelliler için en iyi otamatik şanjımanlı araçlar hangisi diye, çok şükür araba konusunda bilgimiz vardır.
Plaka konusunda bildiğim bi şey de normal plaka kullanırsan mtv den yararlanamıyosun diye biliyorum.
Çünkü ben araba alırken, ötv muafiyetinden yararlanmadan almıştım ve normal plaka kullanmak istemiştim ve normal plaka takarsan mtv den yararlanamazsın dediler.
Sonra değiştiyse bilemem.

Bende biliyorum hyundai çok iyi bi araba değil ama o fiyata bile iyi bi 2.el araba alması çok zor.
Bu araba alma işinin çok önemli oldugunu defalarca yazdım buraya ama bazıları başına gelmediği sürece herşeye normal gözüyle bakıyolar.
Sonuçta aldıgın arabayı 5 sene satamıyosunuz, pişman olursanızda satamıyosunuz malasef.
Neyse, kusura bakmayın vaktinizi aldım. Hakkını helal et Ümit kardeşim.

@Zeki kardeşim inş kendine en uygun olan arabayı bulup alırsın.

bütçeme göre iyisini bulmaya çalışıp, araç hakkındaki görüşlerimi buradan yazacağım. tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Zeki günaydın bey size sadece bir fikir vereceğim sakın araba alırken başkalarına sormayın neden mi?İnanın bende öyle yaptım 1 sene araba alamadım herkesden ayrı bir fikir ve zevk çıkıyor en iyi fikir kendi düşünceniz.Sayğılarımla

[SIZE=3]Hyundai[/SIZE] berbat marka o fiyata amerikan malı chevroletin aveo vr modelleri ve ötvsiz fiyatları AVEO Classic SEDAN
Sedan 1.2 16V S
23,982 TL
Sedan 1.2 16V SE 2AB ABS
25,695 TL
Sedan 1.4 16V S
24,185 TL
Sedan 1.4 16V SE 2AB ABS
25,900 TL
Sedan 1.4 16V SE 2AB ABS AT
28,099 TL
Sedan 1.4 16V SX 4AB ABS ECC
28,031 TL

YENİ AVEO SEDAN
Sedan 1.2 16V LS
29,080 TL
Sedan 1.4 16V LT
31,619 TL
Sedan 1.4 16V LT AT
34,819 TL
Sedan 1.4 16V LTZ
33,219 TL
Sedan 1.4 16V LTZ AT
36,419 TL

acıkcası bende 2011 citroen c4 vardı dizel 1 ay önce sattım engelli plakalıydı. hiç rahat değil ben çok uzun zmandır araç sahibi biri olarak söylüyorum şuan 2006 opel astra aldım ikinci el çok rahat size tavsiyem honda civic genel olarakta alman ve japon arabalarından şaşmayın derim. 20 bin tl ye çok iyi alman ve japon araçları bulabilirsiniz mesela opel vectra cdx 2001 civarı kesinlikle öneririm .... astra yı alırken geçen hafta hundai vs. linea larada sıfırlarına binip baktım kapıları kağıt gibi ... tabi son karar sizindir citroen koltukları berbat içi hiç rahat değil direksiyonu kamyon direksiyonu gibi az yakıyor diyorlar ama insanı bitiriyor.

Üst Alt