Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20-25 bin aralığında araç tavsiyeniz..?

Myserty94

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar...
Sitede çok baktım ama tatmin edici bir cevap bulamadım bu soruyu tekrar sormaya karar verdim.. :) İşe yeni başladım.. H sınıfı ehliyetim var. Sıfır veya ikinci el hem tasarruflu hemde konforlu bir araç istiyorum ne yazık ki bütçem de kısıtlı taş çatlasa 20-25 bin verebilirim. Doğal olarak bu fiyata sıfır araba bulmakta haliyle güçleşiyor. Önerebileceğiniz araçlar modellerini söylerseniz onlar arasında seçim yaparak en uygununu almak istiyorum. Kullandığınız araçlardan memnun musunuz değil misiniz. Sizce hangisini almalıyım. Ve en önemli şeyi unutmuşum acemiyim ilk arabam olacak bunları göz önünde bulundurarak cevap verirseniz çok memnun olurum.
Cevap yazan elleriniz dert görmesin :)

Çook teşekkür ederim..:)

eğer tek kişi iseniz yada 2 yani küçük bi araç yeter ise Hyundai i10 tavsiye ederim

konfor arıyorsan bmw yada mercedes diyorum (Kullananlar bilir).. ancak 20 ile 25.000 arası fiyatlara düşük modeller olabileceğinden bmw yerine mercedes i tavsiye ediyorum. Daha yeni acemelik dönemi olduğu içinde daha küçük kasalarından senin verdiğin fiyat aralığında, mercedes c180 idealdir. üretimi 1993 2001 yıllarında olup kasa modeli W202'dir.. alabileceğin 1995-1999 yıllarında olanlarıdır. Coğu sıfır arabalarda dahi bulamayacağın konfor, rahatlık, güvenlik ve özellikler mevcut

peugeot 208 1.2 benzinli. otomatik vitesinde indirim var şu an. fiyatı da istediğin civarda. çok da güzel araba. bir bak derim

Nova;
Hundai i10 modelini beğeniyorum fakat o araba için fiyatı çok fazlaymış gibi düşünüyorum :)

eski1i;
Önerin için teşekkür ederim yalnız o arabalar çok erkeksi ben daha kibar bir araba alıyorum içinde kaybolmayacağım :)

wolcyy;
Önerin için teşekkür ederim peugeot modellerini seviyorum fiyatıda uygun tekrar teşekkür ederim :)

Üst Alt