Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 bin Liraya hangi aracı önerirsiniz?

peyami

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
vergi indirimiyle 0 km. sedan,otomatik araç almak istiyorum.20 bin tl bütçem var.bu bütçeyle hangi marka araçları alabilirim?

accent era 1.4 mode otm euro v 34.100 tl bayii fiyatı sana 24.500 gelir başkada 25.000 altında araba bulamazsın

AVEO Classic SEDAN Sedan 1.4 16V SE 2AB ABS AT 29,322 TL BU DA SANA 21.000 GELİR

raporda otomatik vitesli araçları kullanır yazarsa mutlaka otomatik araçmı almak zorundayız.bu raporla düz vites bir araç da alabilir miyiz?

Az Once Diğer Abinin de dediği Gibi 24-25 Bin TL den ASAĞI Otomatik Vites Çok Zor Bulursunuz ... 20.000 TL Olan Bütçenizi Biraz Daha Yükseltmeliniz :) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH GUZEL BİR ARAÇ ALRISINIZ VE HAYIRLI OLUR ...

pess

nasıl 20 bine otomatik araç yok yaa...pejo 107 var otomatik vites. normal fiyatı 26 bin sana 19 bin e gelir

suziki alto otomaatik vites var. normal fiyatı 27 bin.. sana 20 bin e gelir

sedan demiştim ama.alto ve 107 sedan değil sanırım.

evet arkadas onu anlamamıs sanırım ... zaten pejo 107 cok ufak araba dıye tahmın edıyorum ... peyami dostum yıne de gıt bı arastır ındıırm ıste bayilerden durumunu anlat tanıdık bu ısten anlayan bırıyle gıt 32 bın tl ıse 30 bın yap 21-22 bin e falan gelir sanıırm o misal bi arastır derim ben ...

bende bu fiyatlara araba aradım ama zor sıfır almalıyız dizel 1,4 motor otomatik vides 1999 model 110 binde 18 bine bir araç buldum şimdilik bunu alıcam sağlamdan alıp aparat taktırcam zamanı geldiğinde ise sağlama satıp sıfır bir araç alırım. Şimdilik çok lükse girmek istemiyorum.

Benzinli otomatikler çok yakar.

LPG taktırabileceğiniz benzinli otomatik alın tavsiyem.

Dizel otomatik alın diycem onlarında fiyatları malum , yaklaşmayın derim.

Üst Alt