Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 bin TL'ye kadar engelli statüsünde binek otomobil almak istiyorum. Önerileriniz..?

murat6677

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 20 bin tl ye kadar engelli binek otomobili almak istiyorum.siz bana hangi arabaları önerirsiniz? lütfen cevap verin.

Alacağınız araç 2 el mi olacak?
Sakatlığınız nedir?

20 bine temiz lpgli 2006 model bir hyundaı accent era öneririm güzel ve sağlam bir araçtır

Arkadaşım alacak arabayı benden yardım istedi, ortopedik ve işitme engelli ama işitme cihazıyla duyuyor yürümede denge problemi var %44 raporu var H sınıfı ehliyetide var.

2 el alabilir ancak ÖTV.siz alamaz kanımca; Her yiğitin yoğurt yiyişi farklıdır. Herkes kendi denediği araçlari önerir. İçinize sinen araç alın yeter...

[FONT=sans-serif]Bende 2012 Nisan ayında sıfır aldığım 2011 Model SUZUKİ SPLASH otomotik vites aracım var.3 yılımı doldurmama 1 aydan az kaldı.Engelli maaşımı etkiler diye satmayı düşünüyorum.....Tel: 0 530 391 04 53 20,000 tl[/FONT]

reno sağlam araba kardeş ayrıca engelli için donanımlı ben benimkini satıp daha modellisini alacam ben satıyorum 13,500 lr

Üst Alt