Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 derece skolyoz ameliyata sebebiyet verir mi?

mehmet sb

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 14 yaşındayım ve 20 derece skolyozum var. korse tedavisine başladım. eskiden bacaklarımda çok fazla olmadan ara sıra durduk yerde ağrılar olurdu. Şu anda ağrılarım arttı. ve ayağım aksıyo. Kaç kere düştüm. ama bu önceki ağrılarım gibi değil. daha çok bel fıtığına benzeyen ağrılar. babamın bel fıtığı var. ona ağrılarımın nerde olduğunu söyledim bel fıtığına benziyo dedi. sinirlerinde sorun olabilir dedi. ve bunun tek çaresi ameliyat ve spor dedi. ama spordan çok ameliyat daha önemli dedi. çünkü spor sinirleri gevşeterek biraz ağrıyı kesiyomuş heralde. ağrı kesici gibi. Ancak burada takıldığım noktalardan biri ayağımın aksaması. ayağımın aksaması sinirlerde sorun olduğunun belirtisi olabilirmiş. sonra doktora gittik. benim bi emar cd si var dı onu verdik. doktor baktı omurilikle pek alakası olmadığını söyledi. ama doktor emara fazla bakmadı.bacağımdan emar istedi. Bacağımda ne varsa emarda çıkacak. bacak ağrısı skolyozdan mıdır? eğer skolyozdansa ameliyat gerekebilirmiş. Ama ameliyat olmaktan korkuyorum. 20 derece skolyoz ameliyata sebep olur mu?

Son düzenleme:
Üst Alt