Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 gün önce işe girdim maşım kesilmiş . Bu dönem 2022 ödemeyi alabilir miyim?

DarkSideS

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
26 nisan da sigortalı olarak işe başladım. bu haziran döneminde maaşımı almayı umuyordum ama edevletten kontrol ettiğimde " [FONT=Tahoma]Reddedildi/Feshedildi (03/04/2013) (SSK Tespiti Nedeni İle) " diye bir yazı ile karşılaşıyorum. ben işe gireli daha 20 gün olmadı buradaki tarih 2013 senesine ait. Ve ben bu işten ayrılacağım büyük ihtimalle. bu haziran ayı ödemesini alabilirmiyim .

Bildiğim kadarıyla 90 gün sigortalı çalışınca maaş kesiliyor du. tam bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.[/FONT]

Sigorta başladıktan sonra kesiliyor direkt. Haziran ayında ödeme alamıyorsunuz.

peki 5 mart ile 26 nisan arasındaki çalışmadığım zamanıda mı ödemiyorlar

DarkSideS e-devlete girip tekrar 2022 aylıgı sorgulamasını yapar mısınız lütfen? oradaki bilgileri kimlik bilgilerini saklayarak aynen buraya kopyalayın lütfen. ayrıca sağlık provizyon sorgulaması da yaparsanız memnun olurum: https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama
sağlık provizyon sorgulaması yaparken bugünkü tarihi girin. kimlik bilgilerinizi saklayarak ekran bilgilerini buraya aynen kopyalayın.
once aylık durumunu bir kontrol edelim. sonra devam ederiz.

ürüYardımın Fayda SahibiYardımın Hak SahibiBaşvuru TarihiSon Ödeme TarihiSon Ödeme MiktarıSon Ödemenin DurumuYardımın DurumuToplam Ödeme TutarıVakıf Bilgisi
Engelli AylığıBURHANBURHAN25/02/201108/03/2016979,77 TLödeme çekildiReddedildi/Feshedildi (03/04/2013) (SSK Tespiti Nedeni İle)16.289,79 TLAVCILAR-İSTANBUL CİHANGİR MAH. ORMANLI CD. NO:55 AVCILAR HÜKÜMET KONAĞI ZEMİN KAT Tel No: 02126950204

Kimlik No222CinsiyetiErkekAdıBURHANSoyadıİDoğum Tarihi1Yakınlık TürüKendisiTescil Kapsamı4/a Zorunlu SigortalılarYararlandığı Kimlik No2GSS Kapsamı60/a-1 kapsamında sigortalılarSicil No3Provizyon Tarihi17.05.2016Sigortalı TürüÇalışanKatılım Payı MuafiyetHayırDurumMüstehaktır, provizyon alabilir.

@Kalem hanım dediklerinizi aynen yapığı buraya yapıştırdım. yardımınız için teşekkür ederim.

DarkSideS
sağlık provizyon sorgulaması sonucuna göre sigorta kapsamın değişmiş. sigortalı çalışan kapsamındasın yani 4a 'lı olmuşsun.
2022 aylıgı sorgulama ekranına göre de en son aylıgını 8 mart'ta çekmişsin.
artık sigortalı olduguna göre haziran dönem maaşını alamazsın. niçin eski tarih yazılmış bilmiyorum. lakin sana mart dönem aylıgı peşin ödenmişti. senin 2022 aylıgın 31 mayıs itibariyle fesh edilecektir.
alo 144'ü ara ve niçin eski tarih yazdığını öğrenmeye çalış. gelişmeden beni de haberdar et.
senin aylıgının 31 mayıs'ta fesh edilmesi lazım çünkü.
lakin şunu unutma sigortalı çalıştıgın için haziran dönem aylıgını çekemezsin.
sen şu eski tarih yazma işinin aslını öğren beni haberdar et.

peki Kalem hanım ben daha öncede işe girip çıkmıştım ama aylığım kesilmemişti o zaman 90 gün diye bir şey vardı. demek artık kaldırmışlar bu olayı. Neden eski tarih yazdığını öğrenince yazarım buraya. Çok teşekkürler.

Üst Alt