Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 yıldır sigortalıyım. %47 raporumla emekli olabilir miyim?

barracudastr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Ankara atatürk hastanesinden %47 oranında rapor aldım. vergi indiriminden yararlanıp emekli olmak istiyorum 20 yıldır sigortalıyım. hastaneye kendim başvurdum 2 kopya verdiler şimdi ankara vergi dairesine elden mi gönderiyim çalıştığım firma mı göndersin sadece bu belgeyi verdiler birde oran düşürmeyi niye yapıyorlar. yardımcı olurmusuz emekli olabilirmiyim ekte raporların fotosunu çektim
pGjDqr.jpg
[/url][/IMG]
rJjDL3.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
2008_oncesi.PNG

barracudastr Yukarıdaki tablodan sigorta giriş tarihine göre şartlarınıza bakabilirsiniz. Elden teslim edebilirsiniz, işyerinizin bağlı bulunduğu vergi dairesine. Yeni raporlarda eskisi kadar düşürmüyorlar artık.

Merhaba bu sorum olacaktı hastane raporumu aldım %47 verdiler vergi indirimi içinde vergi dairesine başvurdum o raporda geldi %47 şimdi emekli olmak için sgk ya sordum orda da heyete gireceğimi söylediler 7 senedir en üst tavandan yatıyor 21 senedirde sigortalıyım sgk da heyete girecekmiyim. Birde maaşım ne kadar olur

Üst Alt