Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 yılı aşkın süredir şizofreni olan annem hangi oranda rapor verilir?

shkacar

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar annem 20 seneyi aşkın şizofreni hastası leponex kullanıyor uzun zamandır. hiç sağlık kurulu raporu almayı düşünmedik ama haklarından yararlanması için 29.01.2018 kurula girecek size sorum;

1)% kaç oranında özür alır.
2)Annem öyle dışardan sağlıklıymış gibi gözüküyor bazen mantıklı cümleler kurabiliyor ama çoğu şeyi düşünemiyor ve yapamıyor kendi haklarını savunamiyor ufak işlerle uğraşıyor,yardım ediyor ama mesela hastaneye falan ben götürüp getiriyorum

Kendi başına çok yakın bir yer olmadıkça gidip gelemez birisi yardımcı olacak bu da bende kurulda problem olur mu şüphesi yaratıyor

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

eger sürekli tedavi gördüğü hastanerde kurula girecekse sanırım tarih 2018 yanlış yazılmış evet 20 yıldır surekli tedavi aldıgı hastanede kurula girecekse ve gerçekten şizofreni ise % 80 oran çıkabilir tabi doktorların takdiri daha düşükte çıkabilir hastaya göre

ayrıca rapor alma amacınız nedir ayrıca kurula hastanızın ağır engellimi değilmi o ibareninde degerlendirilmesini isteyebilirsiniz daha sonradan haklarından yararlanmak için ağır engellimi değilmi diye bir rapor daha almak zorunda kalabilirsiniz

kunta

Sürekli tedavi gördüğü hastanede nisana kadar dolu o yüzden yakın başka bir hastaneye gideceğiz ne yapacağım bende bilemiyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eger başka bir hastaneye giderseniz ve orada kurula girerse ve daha önce herhangi bir alınmış raporu yoksa malesef sonuçta ya oran çok düşük olur yada biz bu hastayı 1 sene muayene etmemiz gerekir derler

Üst Alt