Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20. yılı çalışan 1-4ü devlet memuruyum. Psikolojik rahatsızlıktan malulen emeklilik.?

asasas1969

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1969 doğumluyum.aralık 1996 da devlet memuru olarak göreve başladım. göreve başladıktan 3yıl sonra panik atak+depresyona yakalandım. özelden psikiatrik tedavi gördüm.16-17 yıldır depresif durumum devam ediyor.aralarda yaygın anksiyete bozukluğu, depresyon raporları da aldım.

son 3-4 yıl içerisinde bir ara 18 ayı depresyon raporları akıl hastaneleri dahil,heyet raporu aldım. hastalığınız akıl,verem,kanser sayılmıyor,memurluk yapabilir raporu alın,yoksa müstafi sayılacaksınız diye yazı geldi idaremden.
yapabilir heyet raporu aldım.bir iki ay içerisinde meşhur ruh sağlığı hastanelerinden birinde 10 gün civarı yattım.şu anda benim bildiğim kadarıyla 3 ay majör depresyon raporluyum.
geçenlerde kontrole gittim.1 ay sonra yine kontrole gidecem.çalıştığım idareci de büyük bir yerde uzman tedavisinin yarıyacağını söylemişti.

malulen emeklilik için sevk gibi sayılır mı bu 3aylık rapor bitiminde % de rapor verirlermi bana.
gücüm kalmadı.artık malülen emekli olmak istiyorum.
herkese sağlık ,mutluluk ve iyilikler dilerim...

asasas1969

Hastanedeyken maluliyetinizin değerlendirilmesi talebiyle heyet raporu talebinde bulunun. Alacağınız raporu kurumunuza verdiğinizde malulen emeklilik işlemlerini başlatmaları çok çok çok yüksek. "İlle de bizim sevkimizle git" diyeceklerini sanmıyorum.

Üst Alt