Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 yıllık sigortam ve 6500 primim var. Emeklilik şartlarım nedir?

Yatakco55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben hasan uyku bozukluğu var uyku apnesi hapatit b taşıyıcı sarılık hastalığım var 20 yıldır yalışıyorum 6500 prim günüm var malülen emekli olabilirmiyim yüzde kac oran alabilirim

Bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun ben ekimde başvurdum geçen hafta kabul edildi 23 martta maaş alcam hastanedeki rapor önemli değil eğer hastalığın malüllük cetveli nde varsa olur benim günüm çok az di 735 maaş alcam senin gün sayın iyi başvur bence uyku bozukluğu vardı bi dene bakalım

goz retına yırtıgı tıp 2 seker boyun fıtıgı vergı ındırımınden yararlanma sansımız nedır rapor alabilşirmıyız

Uyku apnesi hepatit b karaciyer le ilgili %55 aldım 3 yıllık rapor verdiler vergi indirimi ve emekli nasıl olurum yıl ve prim tmm cvp yazarsanız sevinirim

Yatakco55
Çalıştığınız yerden alacağınız orada çalıştığınıza dair belge ve raporunuzla birlikte vergi dairesine başvuracaksınız. Onaylanıp gelmesi ortalama 4 ay sürüyor. Onaylandıktan sonra tahsis talebi için SGK'ya başvurabilirsiniz.
Raporunuz süreli olduğu için vergi indirimi ve emekliliğinizin de süreli olma ihtimali var.

Üst Alt