Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 model UNO mu 97 model clio mu?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar araba almayı düşünüyorum 2000 model uno 14.ie 70s 8000 tl. yoksa 1997 cilio 1.4 rt 9500 tl modelimi tercih etmeliyim.araç engelli aracı değildir.clio fransa üretim olduğu için yedek parçası zor bulunuyormu ?2.el piyasası nasıldır clionun

Clio hb piyasası biraz zor bir araba diye düşünüyorum.Sizin yerinizde olsam UNO yu tercih ederim hem model olarak iyi hemde fiyat ayrıca yaygın servis ile sorun yaşamazsınız.

benimde tercihim UNO'dan yana.. hala piyasası var.. bu arada UNO 70 sx.ie orijinal İtalyandır.. Türkiyede üretilenler 60 S

herkez clio der diye düşünüyordum ama nedense uno dan yana çıktı şimdi kafam karıştı.aslına bakarsanız alacağım aracı 2 sene sonra satıp sıfır alacağım.hem bu esnada şöförlüğüm ilerler daha acemi sayılırım.clio satma dahamı zor

Renault'un birçok modeli (Clio dahil) ekmek gibi alınıp satılan bir araç ama Officer arkadaşımızın da söylediği gibi ilk çıkan seri Clio HB'nin piyasası zayıf... Yedek parça yönünden sıkıntı çekmezsin, Renault'lar neredeyse yerli araçla aynı statüde... Madem çabuk satmayı ve direksiyonunu geliştirmeyi düşünüyorsun o zaman 8000-9000 gibi bir bütçeyle 91-92 Corolla, 98-99 Broadway veya senin de tercihlerin arasında bulunan UNO'yu tercih etmen akıllıca olacaktır kardeşim...

Üst Alt