Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 pirim ve 9 yıllık çalışmayla malulen emekli olabilir miyim?

gokturksancak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
8
s.aleykum bi sorum olacak ben 26 yaşındayım kalp yetmezlıgı hastası ef:20 ayrıyetten kalıcı kalp pılı takılı 2000 gun prim var ama 10 yıllık çalışmam yok 9 yıl var hastanede yatıyorum 10 aydır kalp naklı beklıyorum ben malulen emeklı olmak ıstıyorum ama malulen emeklı yaparlarmı bılgı verırsenız sevınırım....

malülen emeklilik için sgk ya müracaat etmeniz gerekecek.sizi sağlık kuruluna sevk edecekler. ama 1 yıl beklemeniz lazım. 10 yıl 1800 gün şartı var. eğer tek bir hastalıktan maluliyet cetveli'ne göre %60 ve üzeri oran alırsanız emekli olursunuz.

ilk olarak Gecmiş olsun Rabbim acil şifa versin malulen emeklilik için başvuruda bulun senin rahatsızlıgında benzeri bir kişi emekli oldu 2 yıl süreli raporla sonra kontrolle tekrar heyete girecek bende denedim olmadı ama bir şecenek daha var tedavim bitsin tekrar başvuruda bulunacagım

Üst Alt