Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 senesnden berı aldıgım engellı aylıgım kesıldı! Ne yapabilirim?

elci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2000 yılından berı aldıgım engellı maasım kesıldı bu konuda braz skıntılıyım. eskı raporumu yukselttıgım ıcın ıcerı yenı raporumu sndum fakat bana bır bılgı werılmek sızın maas ımı cekmeye gttıgımde paramın ytmadı grunce wezneye srdum oda aynı seyı syledı we kymakamlıkda bızım knuyla ılgılenenlere srdugumda nymış babam emeklı bırde memlekettekı cay bahcelerımız one srulerek ıptal oldu dedıler..bunun ıcın werebılcegım bır hukuk swası wrmıdır..bılgılerı olanlardan yrumlarını bklerım ..smdıden teskler

arkadaşım eve giren para kişi sayısına bölündüğünde sonuç 255 tl den fazlaysa kesiliyor

su anda 255tl den asagı evıne gırmeyen varmı kışı başı ..2015de herkesın evıne gelıcekler %90nın ustunde kesıntı olur heralde cunku hekesın evıne enaz 1000tl gırıyodur zaten .ınşallah vazgecerler su uygulamadan ozamana kadar yoksa 2022 sıstemı komple bıter.

Üst Alt