Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 sigorta girişim ve 4000 primim var. Emekliliğim hangi statüde olacak?

Ali Naci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2000 ya da 2001 sigorta girişim var emeklilik için başvurdum Malülen emekli olacağım yoksa Engelli olarak mı emekli olacağım 4000 günüm var Beyin ameliyatı oldum psikoloji sadece bana %30 verdiğini gördüm diğer rahatsızlıklarında var beyinle ilgili emekli olabilir miyim Malülen emekli olurum yoksa Engelli olarak ne emekli olurum

Allah rızası için beni arar mısınız

Ali Naci,
Malulen emeklilik için mi müracaat ettiniz velev ki öyle ise %60 ve üzeri raporunuz var ise malulen emekli olabilirsiniz. %60 altında raporunuz var ise vergi indirim hakkı alıp emekli olabilirsiniz.

Ali Naci

sakatlık oranı cetveli'ne göre her durum için hangi oran verileceği bulunur sonra bunlar balthazard formülü ile toplanır. %40 ve üzeri rapor ve ona istinaden defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde ederseniz erken Yaşlılık emekliliği için aşağıdaki tabloya tabi olacaksınız:

2008_oncesi.PNG

Not: ssk (4a) statüsünde emekli olacağınızı varsayıyorum

Üst Alt