Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 sigorta girişim ve %55 süreli raporumla emeklilik şartlarım nedir?

Mertubali

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 3. Aydan beri vergi indirimi almak için raporla ugraşıyorum prosedur bu kadar zormu izmir için mi böle anlamadım

2.ayın sonunda bel fıtıgı ameliyatı oldun başka hastalıklarımda var 55 verdiler 6 ay süreli fakat maliye bakanlıgından henüz yazı gelmedi ama telefonla aradım yüzde 55 1 yıl süreli dediler. Ancak ben temmuz sonunda tekrar belimden ameliyat oldum nasıl bir yol izlemem gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz .

neden süreli yapıyolar raporu anlamadım. kalp kapak yetmezliği 30 kolestrol 5 tansiyon 10 beyin cerrahi 10 nöroloji 10 verdi boyun fıtıgı 6 bu şekilde puan verildi yürüme kısıtlılıgı var diye kontrol verdiler ama ben tekrar belimden ameliyat oldum.saygılarımla

Degerli bilgilerinizle bizlere yardımcı oldugunuz için çok tşk ederim bi konum daha var ben özel bir bankada emekli sandıgına baglı olarak çalışıyorum 03.03.2000 sigorta girişim sgk +emekli sandıgı prim toplamım 4500 olmuştur yüzde 55 süreli rapor verildi emekliliği hak ettiğim zaman izlemem gereken yol nedir sgk mı yoksa emekli sandıgın danmı emekli oluyorum saygılarımla

Mertubali

Maalesef 2-3 aydan önce sonuçlanmıyor

Rapor süreli de olsa 2018'de günü geldiğinde emeklilik için başvurun derim. SGK ille de kontrol süresi koyacak diye bir şart yok. Koyarsa da günü gelince gide kontrol muayenesi olursunuz.

2008_oncesi.PNG

Bülent bey çok tşk ederim sizler sayesinde o kadar çok şey öğrendim ki iyiki varsınız

Üst Alt